0,00 kr
Forstørr bilde
Browning X-Bolt Jaktia Edition med Hausken JD184 og Sabre Ambassador 3-12×56
Browning X-Bolt Jaktia Edition med Hausken JD184 og Sabre Ambassador 3-12×56

Browning X-Bolt Jaktia Edition med Hausken JD184 og Sabre Ambassador 3-12×56

Pris:
29 000,00 kr
19 990,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Riflepakke med Browning X-bolt Comp ADJ., Sabre Ambassador 3-12×56i kikkertsikte og Hausken JD184 lyddemper. Leveres ferdig montert med Leupold STD stålmontasje.

Browning X-bolt Comp ADJ

Slank låskasseprofil, lavt hevarmsløft og trommel boksmagasin med 4+1 kapasitet. Pipelengde 51 cm, fabrikkgjenget for lyddemper 14×1. TIlgjengelig i kaliber 308Win. Vekt 3,1 kg. Lett og funksjonell rifle som passer til de fleste nordiske jaktformer. Duratouch gir deg godt grep og den justerbare kolberyggen vil hjelpe deg med å få riktig høyde i forhold til kikkerten. Godt plassert sikring på kolbehalsen, med egen knapp for å ta ut patronen i kammeret uten og avsikre. Lavt hevarmsløft for rask repetering og leveres med 5 skudds boksmagasin. Ferdig beddet fra fabrikken.

Sabre Ambassador 3-12x56 i

Sabre Ambassador er utviklet for å møte jegerens krav til høy lystransmisjon, skarphet og bredt synsfelt, med sin generøse øyeavstand. Her får du et kikkertsikte med imponerende bilde og et godt synsfelt. Siktekornet har et tydelig belyst punkt. Kikkertsiktet er utviklet med solid og vanntett design med nitrogenfylt 30mm rør og multicoat behandlede linser. Siktet har okularjustering og et justeringstårn med lav profil som ikke skjuler noe eller setter seg fast i ting. Et stort synsfelt med minimalt tunnelsyn bidrar til at man får bedre kontroll og overblikk over omgivelsene.

Hausken JD184 Lyddemper

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.