0,00 kr
Forstørr bilde
Lawson Salmonrigger II 8 fot 2-delt
Lawson Salmonrigger II 8 fot 2-delt

Lawson Salmonrigger II 8 fot 2-delt

Artikkelnr:
Downriggstang Lawson Salmon 8 fot 10-20 LBS
El-nummer:
Downriggstang Lawson Salmon 9 fot 10-20 LBS
Pris:
1 299,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

En serie trollingstenger spesielt utviklet for dorgefiske med dyprigg, planerboard, sideparavaner og divere. Stengene er utstyr med mange og tette stangringer for maksimal utnyttelse av klingens kurve og ryggrad når storfisken raser av gårde. Kryssbutt i gummi gir godt feste i stangholderen så stengene ikke vrir seg. Fingerformet frontfoam for et godt og behagelig grep om stanga når fisken skal pumpes inn. Denne utgaven av våre trollingstenger har også fått et trigger snellefeste som gjør grepet rundt stanga mer stabilt og behagelig. Dette kommer veldig til sin rett når man skal sette ut en stang og samtidig har hendene fulle med utløserkyper, planerbordline med mer. Ikke er det i veien under selve fighten heller!

Salmonrigger II er toppmyke stenger spesielt beregnet til dypriggfiske. Stengene spennes opp via utløser og toppen skal peke rett ned i vannet for å stramme opp snørebukten mellom utløser og stangtopp mest mulig. Ved bruk av stangparavan og større divere anbefales Salmonrigger II.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.