0,00 kr
Forstørr bilde
Enhåndssett Guideline Exceed/ Scierra EDP Sjøørret/ Laks
Enhåndssett Guideline Exceed/ Scierra EDP Sjøørret/ Laks

Enhåndssett Guideline Exceed/ Scierra EDP Sjøørret/ Laks

Pris:
2 999,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Her har vi laget en kjempegod enhåndscombo til en meget god pris! Settet består av Guideline Exceed 9`eller 9,6`, Scierra EDP fluesnelle, backing og Guideline 4cast fluesnøre.

Exceed enhånds:

De lettere enhåndsmodellene har hentet inspirasjon og aksjonskurver fra de populære Fariostengene. En jevn, men fremdeles kraftig aksjon som takler en mengde ulike kasteteknikker og bruksområder. 9’6 og 10’ modellene har utviklet seg gjennom haugevis med prototyper og tester. Resultatet er en stangserie som kjennetegnes av at de er raske, men samtidig gir en god katapultfølelse når du kaster. Dette kjenner du virkelig når du speycaster.

4cast fluesnøre:

4Cast har fått sine egenskaper fra to av våre beste snører, Power Taper og Highwater. Med en gang du kaster med snøret, kommer du til å kjenne hvordan den konsentrerte og samtidig velbalanserte vektfordelingen i klumpen spenner opp stanga og gir deg super snørekontroll. Snøret har også en forsterket slitedel for å tåle dobbelttrekk, som igjen taperer seg ned til den tynne skytelinen som gir deg lange kast og presise presentasjoner. 4CAST er et førstevalg når du ønsker deg et lettkastet allround flytesnøre.

Pris på settet kjøpt løst: 4696,-

 
   

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

Et genialt overnattingssystem. Utgangspunktet er en stor hengekøye i fallskjerm-nylon (super-lett, pustende og sterk). Triple sømmer med marin tråd som ikke råtner. Hengekøya er garantert for 180kg.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.
Webdesign