0,00 kr
Forstørr bilde
Enhåndssett Guideline Exceed/ Scierra SRX 9` Ørret
Enhåndssett Guideline Exceed/ Scierra SRX 9` Ørret

Enhåndssett Guideline Exceed/ Scierra SRX 9` Ørret

Pris:
2 999,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Her har vi laget en kjempegod enhåndscombo til en meget god pris! Settet består av Guideline Exceed 9`, Scierra SRX fluesnelle, backing og Guideline Presentation fluesnøre. 

Exceed enhånds:

De lettere enhåndsmodellene har hentet inspirasjon og aksjonskurver fra de populære Fariostengene. En jevn, men fremdeles kraftig aksjon som takler en mengde ulike kasteteknikker og bruksområder. 9’6 og 10’ modellene har utviklet seg gjennom haugevis med prototyper og tester. Resultatet er en stangserie som kjennetegnes av at de er raske, men samtidig gir en god katapultfølelse når du kaster. Dette kjenner du virkelig når du speycaster.

Guideline Presentation:

Presentation er et spesialsnøre for det lette fisket. Taperingen kombinert med den korte klumplengden gjør den suveren til forsiktige presentasjoner og en rekke typer spesialkast. Siden du ikke trenger å ha mer enn 8,5 meter snøre ute for at stanga skal jobbe maksimalt, passer dette snøret spesielt godt til fiske i små elver og vann eller når det er trangt om plassen.

Pris på settet kjøpt løst: 4396,-

 
   

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

Et genialt overnattingssystem. Utgangspunktet er en stor hengekøye i fallskjerm-nylon (super-lett, pustende og sterk). Triple sømmer med marin tråd som ikke råtner. Hengekøya er garantert for 180kg.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.
Webdesign