0,00 kr
Forstørr bilde
Fluesnøre Guideline Pike DC
Fluesnøre Guideline Pike DC

Fluesnøre Guideline Pike DC

Artikkelnr:
Fluesnøre Guideline Pike
El-nummer:
Fluesnøre Guideline Pike
Pris:
799,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Fluefiske etter gjedde er en av grenene innen moderne fluefiske som vokser raskest. Nye teknikker og mer avanserte fluer gjør at kravene på snørene som blir brukt, har økt markant den siste tiden. GUIDELINE PIKE Series består av to ulike snører som dekker flere av behovene som kan tenkes oppstå under en fisketur.

Serien består av en flytende line med spesialtapering, samt en synkende MD(multi density) synkeline for fisk som står litt dypere. Begge snørene er laget på vår nesten stumme og meget populære DC(direct contact) kjerne, en suksess fra våre synkende Power Taper klumper. Den kommer garantert til å bidra til flere krokede fisker i løpet av din fiskedag.

PIKE SERIES WF FLYT

Dette er et snøre som er utviklet i forhold til gjeddefluefiskets behov og prinsipper. Vi har brukt en helt nyutviklet type tapering som kommer til å gjøre fluekastingen og fisket med store fluer betydelig lettere. Dette snøret har en unik fordeling av vekten, som er flyttet frem. Designet har stor påvirkning på snørets overrulling og fluas presentasjon. Riktig dimensjon på skytelina bidrar også til at flua slår over bra under kasting i sterk motvind.

Line  Taper length
 
Total length
 
Colour
WF #7 - #10  10,6 m/11,6-12,8 yds 32 m/35 yds Bone


PIKE SERIES WF SYNK1/SYNK3

Dette snøret er designet av den finske gjeddefluefiske eksperten Markus Männistö. En aggressiv tapering, sammen med en stadig tiltagende synkehastighet ut mot spissen, gjør at dette snøret blir i huggsonen under inntrekket. Taperingen gjør at kastingen også med relativt lite snøre utenfor stangtuppen går som en lek.

Line  Taper length
 
Total length
 
Colour
WF #7 - #10  10,6 m/11,6-12,8 yds 32 m/35 yds Dark grey/Mint

 
   

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.