0,00 kr
Forstørr bilde
Guideline Alta T-Zip
Guideline Alta T-Zip
Guideline Alta T-Zip
Guideline Alta T-Zip
Guideline Alta T-Zip
Guideline Alta T-Zip
Guideline Alta T-Zip
Guideline Alta T-Zip

Guideline Alta T-Zip

Pris:
5 299,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Her er de nye Alta vadebuksene! Nyeste utgave av Guideline`s toppmodell har gjennomgått en total forvandling. 

Du legger umiddelbart merke til det nye designet og detaljene. Men ikke glem å lese om de langt bedre egenskapene i materialet som gir bedre pusteevne, vannsøyle og langt lavere vekt enn tidligere.

Detaljer

Vadebuksene har "no-stitch" Ultra Sonic sveiseteknologi på alle de større sømmene. Et nytt snitt har gjort det mulig å benytte to ulike typer av Taslan Nylon-stoff der det sterkere og mer slitesterke stoffet brukes på framsiden, innsiden av bena og i baken. Et mer smidig og tynnere stoff er brukt på mindre kritiske deler, hvilket gjør at buksene oppleves som lett og mykt til tross for sin kraftige utførelse.

Den vanntette glidelåsen i front er levert av det tyske firmaet TIZIP. Disse har overlegen fleksibilitet og styrke. To horisontale lommer i front svelger med letthet store fluebokser og de to meshlommene er perfekte til småplukk du ønsker å ha lett tilgjengelig. Fleeceforete stikklommer er gode å ha på kalde dager. På begge sidene av den vanntette frontlommen sitter det vertikale verktøyholdere som lar deg ha tilbehør lett tilgjengelig. På baksiden av buksen sitter det en D-ring for håv, etc.

Vadebeltet er justerbart og laget av kraftig neoprene som er bekvemt og sitter bra. Neoprene sokkene har gummiforsterket tape og de fleksible grusbeskytterne har tett passform som holder seg godt rundt støvelen.

Spesifikasjoner

Materiale: 4-lags 100% Nylon Taslan med farget og PU-laminert finish.
Vanntetthet: 25 000 mm.
Pusteegenskaper: 7 000 gr/m2/24h (B-1).
Farge: Graphite/Charcoal.
Vekt: 1183 g i størrelse #L.
Størrelser: XS – XXL., totalt 14 ulike størrelser å velge mellom.

 
 

Klikk på knappen for å lese mer om hvordan du tar vare på dine vadebukser. OBS! Vadebukser som har glidelås skal ikke rulles ned. Det kan ødelegge glidelåsen. Åpne glidelåsen helt først og så brett ned buksa.

 
   

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.