0,00 kr
Forstørr bilde
Guideline Ambush grå linse 3X
Guideline Ambush grå linse 3X

Guideline Ambush grå linse 3X

Pris:
649,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Tilgjengelig fra juni 2022. Guideline Ambush 3X polariserte solbriller har en matt svart polykarbonatinnfatning i en lett buet form for å kutte ut forstyrrende lys fra sidene. Utstyrt med alle metallhengsler og et gummiert område i bakenden av stengene og på neseputen, noe som gir en komfortabel og sikker sklifri passform.

Linsene er gråpolarisert nylon av høy kvalitet og i den nedre delen av innfatningen er det et forstørrelsesområde på +3,0, perfekt for å bytte fluer hvis synet på nært hold ikke er perfekt. En grå linse egner seg godt for fiske i dagslys/sterk sol da dette er fargen som blokkerer lyset mest effektivt av solbrillene våre.

Den grå fargen er nøytral og gir ekte farger uten forvrengning. UV400 beskyttende belegg i alle linsene våre blokkerer 100 % av skadelige UVA- og UVB-stråler. Polariserte linser reduserer overflaterefleksjoner og reduserer gjenskinn betydelig og gjør det mye lettere å se fisk i vannet.

Dette er veldig viktig under siktefiske i klare vannelver eller på tropiske flater, men det er like viktig å kunne overvåke fisk som følger flua før du plukker opp snøret.

Polarisering reduserer også tretthet i øynene og øker visuell nøyaktighet og forbedrer visuell ytelse. Ambush-solbriller leveres i en slitesterk hardveske med glidelås med en rengjøringsklut inkludert.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.