0,00 kr
Forstørr bilde
Guideline Experience Backpack
Guideline Experience Backpack
Guideline Experience Backpack
Guideline Experience Backpack
Guideline Experience Backpack
Guideline Experience Backpack
Guideline Experience Backpack
Guideline Experience Backpack

Guideline Experience Backpack

Pris:
1 499,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Experience ryggsekken er designet av fiskere for fiskere. Den har en stor, elastisk frontlomme av Spandex for å oppbevare ekstra jakke, håv eller for å enkelt transportere stangtuben. Tuben sikres med en borrelås og går gjennom bunnen via en lomme som man stenger når den ikke benyttes. 

Videre har ryggsekken sidelommer av Spandex og D-ringer for feste av tilbehør. Den mindre lommen på fronten er alltid lett tilgjengelig og har flere rom med sikkerhetslomme som har glidelås. Det store hovedrommet er delbart og har også mulighet for å transportere drikkesystem m slange (camelback).

Egenskaper

Innsiden er orange som gjør det enkelt å finne saker. Den har en behagelig ryggplate kledd med mesh som skaper ventilasjon mellom kroppen og sekken. Gode polstrede bærereimer som følger skuldrenes fasong, gjør sekken god å bære når den er fullpakket.

Sekken har også demonterbare fester som du kan montere Experience Waistbag medium og large på og bære de som en chestpack. På undersiden sitter det et skjult regntrekk som du enkelt drar over sekken ved behov. Alle glidelåser er levert av YKK.

Experience vesker og ryggsekk er et allsidig konsept med mange muligheter for å bære utstyret på en smart og sikker måte. Hofteveskene kan brukes som chestpack på sekken. (må kjøpes separat).

   
Yttetøy: 210D Nylon Oxford/210D Nylon Baby Rip Stop.
Farge: Graphite, with Dynamite contrasts.
Vekt: 850 gram.
Kapasitet: 28 Liter.

 
   

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.