0,00 kr
Forstørr bilde
Guideline Experience T-Zip
Guideline Experience T-Zip
Guideline Experience T-Zip
Guideline Experience T-Zip
Guideline Experience T-Zip
Guideline Experience T-Zip
Guideline Experience T-Zip
Guideline Experience T-Zip

Guideline Experience T-Zip

Pris:
3 999,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Har du savnet et par lette, slitesterke, pakkbare og bekvemme vadebukser med vanntett glidelås i front? Nå behøver du ikke å lete lengre! 

Disse vadebuksene ble raskt en favoritt i vårt test-team under utviklingsfasen. Hvis du tilhører gruppen fiskere som beveger seg mye i løpet av dagen og går lengre strekker, da kommer du til å elske de nye Guideline Experience TiZip buksene!

Detaljer

Buksene har en ren design med formsydde ben. Utvendig er det en stor lomme med horisontal glidelås og en mindre innerlomme med vertikal glidelås. Begge lommene har vannavvisende glidelåser, men vær oppmerksom på at de ikke er vanntette. Glidelåsene tåler dugg og lett regn.

Det ligger i navnet at buksene har vanntett glidelås, denne er levert av tyske TIZP som borger for ypperlig kvalitet, holdbarhet og fleksibilitet.

I overkant på buksene sitter det et perforert bånd som gir deg store muligheter til innfesting av forskjellig tilbehør. Retractoren som medfølger kan du plassere hvor du vil i dette båndet. Det elastiske vadebeltet holdes på plass av 3 beltehemper. Fleksible grusbeskyttere av neoprene med tett passform, hindrer grus og sand i å kommer inn i vadeskoene. En perfekt bukse for den aktive fisker!
 

Spesifikasjoner

Materiale: 4-lags 100% Nylon Taslan med farget og PU-laminert finish.
Vanntetthet: 30.000 mm.
Pusteegenskaper: 7 000 gr/m2/24h (B-1).
Farge: Charcoal.
Vekt: 943g i størrelse #L.
Størrelser: 13 ulike størrelser fra S till XXXL.

Klikk på knappen for å lese mer om hvordan du tar vare på dine vadebukser. OBS! Vadebukser som har glidelås skal ikke rulles ned. Det kan ødelegge glidelåsen. Åpne glidelåsen helt først og så brett ned buksa.

 
   

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.