0,00 kr
Forstørr bilde
Guideline Reaction FRS 14,8 fot # 9/10
Guideline Reaction FRS 14,8 fot # 9/10

Guideline Reaction FRS 14,8 fot # 9/10

Artikkelnr:
Guideline Reaction FRS 14,9 fot # 10/11
El-nummer:
Guideline Reaction FRS 14,9 fot # 10/11
Pris:
9 799,00 kr
4 900,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

40 år med erfaring - Leif Stävmo, tidligere verdensmester i casting og sjef for design hos Guideline de siste 10 årene, startet med fluefiske når han var 13 år gammel. Hans opparbeidede erfaring i stangdesign er enestående. Når Leif bestemte seg for å designe Reaction serien fikk han virkelig kjørt seg. Etter å ha forkastet hundrevis av prototyper, talløse timer med testing, søvnløse netter og såre skuldre, er Guideline stolte av å presentere de mest avanserte stengene han noen sinne har designet.

Etter to år og det mest spennende- og utfordrende prosjektet Guideline har startet noensinne er våre Reaction fluestenger klare for markedet. Guideline har samarbeidet med en av verdens mest anerkjente produsenter i USA. Reaction er en blanding av Amerikansk stangbyggerskikk og Guidelines filosofi for stangaksjoner. Resultatet er en topp moderne serie fluestenger produsert i en meget avansert maskinpark.

Reaction er en moderne og tidløs stangserie med et diskret utseende. Ikke noen skrikende surringer, eller andre glorete stangdeler. Bak denne litt subtile forkledningen finner du komponenter av ypperste kvalitet. Snellefeste og ringer kommer i fra REC, korken er den beste som er å oppdrive. Klingen er utviklet og bygget med de beste grafitt materialer som finnes.

Klingen blir bygget med en meget avansert forsterknings teknologi, denne svært tynne karbonmatten øker stangemnes styrke med 10x. Videre gir den Guideline mulighet for å lage en tynnere klinge, økt styrke i holkene og vesentlig forbedret styrke under bøying/belastning. Denne teknologien gir bedre egenskaper i overgangene (holkene) både i styrke og en jevnere veggtykkelse i selve klingen. Dette eliminerer mange av dagens problemer med brekkasje i holkene. Vi bruker en kombinasjon av de beste Japanske og Amerikansk lagde grafittmaterialene fra velkjente og respekterte fabrikker. Det er fire ulike materialer i stengene, med modulus fra 35 og opp til veldig høye 60MSI.

Stangaksjonene er påvirket av det beste fra Guidelines populære Le Cie stenger. De har tatt de egenskapene de ønsket å videreføre et stort skritt videre. Reaction kjennes mer levende ut og har en markant katapultegenskap i de midtre og nedre delene av stangen. Til tross for den dypere slaglengden er ikke disse stengene trege! De reagerer raskt, nøyaktig og har en distinkt tupp som gir svært god kontroll på snørebuktene. Den relativt kraftige tuppen øker  oppspenningen i de lavere delene av stanga og håndterer tunge synkeliner og store fluer med letthet. Reaction er lett å bli venn med. Stengene er tilgivende for kastefeil og appelerer til kastere i mange ulike nivåer. Hvis potensialet for å kaste langt samtidig som følsomhet og harmoni er tilstede frister deg, bør du oppsøke din nærmeste Reaction forhandler å ”prøvekjøre” de!

 
   

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

Et genialt overnattingssystem. Utgangspunktet er en stor hengekøye i fallskjerm-nylon (super-lett, pustende og sterk). Triple sømmer med marin tråd som ikke råtner. Hengekøya er garantert for 180kg.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.
Webdesign