0,00 kr
Forstørr bilde
Guideline ULBC daypack 35 liter
Guideline ULBC daypack 35 liter

Guideline ULBC daypack 35 liter

Pris:
1 699,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Denne lette ryggsekken er romslig, komfortabel og har alle funksjoner man trenger for en lang dag ved vannet eller en minimalistisk flerdagers fisketur. Ryggsekken er designet for å la deg fiske aktivt gjennom en hel dag uten å ta av sekken, samtidig som du holder alt ditt utstyr lett tilgjengelig.

Den har et avstivet 3D-nettingspanel i ryggen for økt ventilasjon og komfort. Skulderstroppene har flere oppdelte skum-lag for klassens beste bærekomfort. De har også en justerbar bryststropp med nødfløyte, dokkingstasjoner for verktøy og festeløkker. De avtakbare tilleggsstroppene skal brukes når du vil feste vår ULBC Waistbag 3 på brystet for å få med deg ekstra pakkevolum.

Et midjebelte holder ryggsekken stabilt på plass i alt terreng og kan enkelt kobles om bak på sekken, så den ikke er i veien for fluekastingen. Det store hovedrommet har en sikker rullelukning som kan lukkes på toppen eller komprimeres og strammes langs hver side med stropper.

På fronten finner du øverst en romslig glidelåslomme med nøkkelklemme inni. Nedenfor en dyp og elastisk nettinglomme. Ideelt for håven eller annet utstyr du trenger lett tilgjengelig. Den kan også brukes for å holde vått utstyr unna hovedrommet.

ULBC Daypack 35 har stangtube holdere på hver side, som strammes med en elastisk snor som ligger gjemt inni øverste lomme. Nettinglommene på hver side er lette å betjene selv med sekken på og fungere også utmerket til drikkeflaske m.m. Ryggsekken har også et festesystem for montering av ekstra utstyr.

Når du bruker denne sekken i kombinasjon med ULBC Waistbag 3, kan beltet fra midjevesken tas løs og brukes for å montere en packraft eller telt på toppen av ryggsekken.

ULBC Daypack 35 er en del av vårt Ultra Light Back Country-konsept, som lar deg utforske områder dypere inn i villmarken. Med smarte vekt- og plassbesparende løsninger er denne produktfamilien det gitte valget for fluefiskeren som ønsker å nå de beste fiskeplassene, der ingen veier går. For å nå våre miljømål og for å være "Clean all the way" er ULBC Daypack 35 laget av bluesign® og OEKO-TEX® sertifiserte stoffer og har også en PFAS-fri vannbestandig impregnering (DWR).

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.