0,00 kr
Forstørr bilde
Jakke Simms G3 Guide
Jakke Simms G3 Guide

Jakke Simms G3 Guide

Artikkelnr:
P3720O1C1
El-nummer:
Jakke Simms G3
Pris:
4 999,00 kr
Valg:


Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Simms vadejakker er ikke billige, men de er så absolutt verd prisen. Når prisen i tillegg er redusert med 20-40% har de egentlig ingen konkurrenter....Jakkene gjør akkurat det de er laget for å gjøre; holde deg tørr, varm og komfortabel. 

Simms jakkene er de desidert mest tekniske jakkene på markedet med detaljer levert fra ledende produsenter som Gore Tex, YKK, RiRi Storm, DWR etc. Jakkene er designet med riktig snitt og har en fantastisk bra passform. I tillegg er jakkene ekstremt slitesterke, og tåler hard bruk i mange år. En Simms jakke er en investering både i helse og fiskeglede!

G3 jakken har bestått Gore Tex strenge Extreme Wet Weather test med glans! Den er laget i 3 lags XCR Gore Tex. Den er derfor vanntett og puster ekstremt bra. Av spesifikasjoner ellers nevner vi: Justerbar stormhette med fleecekrave,
Strech mansjetter hindrer vann i å trenge inn ved håndleddene, RiRi vanntett glidelås i front, Håndvarmere i tynn fleece, Frontlommer og rygglomme med RiRi vannavvisende glidelåser, 2 innebygde retractors, Simms Fish Fly patch for feste av fluer, D-krok på ryggen for feste av hov, Jakka er meget lett, og passformen er helt fantastisk! Utseendet på jakka er helt "sjef" og den er fri for unødvendig stæsj som kan hekte seg opp i alt mulig. Gratis Simms cap med på kjøpet!

 

 
   

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.