0,00 kr
Forstørr bilde
Jakke Simms Guide
Jakke Simms Guide

Jakke Simms Guide

Artikkelnr:
P3722O5C12
El-nummer:
Jakke Simms Guide
Pris:
3 499,00 kr
Valg:


Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Denne jakka er en "levende legende" blant hardcore fiskere og profesjonelle guider verden over. Av spesifikasjoner kan vi nevne: Produsert i 3 lags Gore Tex. Dette gjør den selvfølgelig vanntett, samtidig som den puster meget bra. Også denne modellen har gjennomgått og bestått med glans Gore Tex "Extreme Wet Weather test". Den har inntrukket vanntett hånleddskonstruksjon og en meget bra justerbar stormhette. 

Jakka har D-ring for feste av hov på ryggen. Den har i tillegg håndvarmere i tynn høykvalitetsfleece. Den store rygglommen har vannavisende glidelås i aller beste kvalitet. Foran på jakka er det to innebygde retractors for feste av klipper etc. Den har også to skikkelig store frontlommer som rommer mye. Heller ikke denne jakka er utstyrt med unødig stæsj og dippedutter. Dette er et ekstremplagg for deg som vil ha beste sort. Fargen er Black Olive. Gratis Simms cap med på kjøpet!

 

Simms vadejakker er ikke billige, men de er så absolutt verd prisen. Jakkene gjør akkurat det de er laget for å gjøre; holde deg tørr, varm og komfortabel. Simms jakkene er de desidert mest tekniske jakkene på markedet med detaljer levert fra ledende produsenter som Gore Tex, YKK, RiRi Storm, DWR etc. Jakkene er designet med riktig snitt og har en fantastisk bra passform. I tillegg er jakkene ekstremt slitesterke, og tåler hard bruk i mange år. En Simms jakke er en investering både i helse og fiskeglede!

 Nye farger 2016! Velg mellom fargene Iron og Army green.

 
   

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.