0,00 kr
Forstørr bilde
Jaktstøvel Viking Hunter GTX
Jaktstøvel Viking Hunter GTX

Jaktstøvel Viking Hunter GTX

Artikkelnr:
Jaktstøvel Viking Hunter GTX
El-nummer:
Jaktstøvel Viking Hunter GTX
Pris:
2 999,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Dette er en meget populær modell!  Den gir god støtte i krevende terreng, samtidig er den myk nok til å gi god bevegelsesfrihet. Produsert i fullnarvet skinn av beste kvalitet. Lest som er tilpasset nordiske føtter. Forbedret helgrep og helforsterkning. Foret med Ultimate Gore-Tex membran som er ti ganger sterkere enn vanlig Gore-Tex og som gjør den 100% vanntett. Gummiforsterkninger der hvor slitasjen er størst.

Viking Hunter har høyt skaft, gir god støtte og er lagd for å tåle hva det skal være. Den er en klassisk jaktstøvel i skinn som gir deg suveren støtte på lange jaktturer med tung last.
Den er Vikings mest robuste støvel, er lagd av solid, pent skinn og har et slitesterkt fôr i GORE-TEX® for 100 prosent vanntett beskyttelse. Viking Hunter har en ekstra romslig lest, og er perfekt for jaktentusiaster med brede føtter. Den myke, belgformede tungen bidrar til å gi deg et lydløst steg, mens tåkappen i gummi gir en sterkere støvel.
Viking Hunter har en UGC®-såle av naturgummi, som gir suverent grep slik at du ikke blir hindret av ulendt terreng eller glatte underlag.
Vekt: 1060 gr./str. 42

 
   

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.