0,00 kr
Forstørr bilde
Lawson Atlantic Salmon S3 14 fot trigger up to 90 gram
Lawson Atlantic Salmon S3 14 fot trigger up to 90 gram

Lawson Atlantic Salmon S3 14 fot trigger up to 90 gram

Pris:
4 999,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Lawson Atlantic Salmon Aramid S3 er spesialutviklet for laksefiskere med særlig høye krav til stengene de bruker. Vi har laget stengene av japansk 46-tonnskarbon tilsatt en Aramid-blanding som gjør klingene 12 prosent sterkere enn om de var av rent karbon. Klingene er i tillegg coatet med et Aramid-belegg som gjør de langt mer motstandsdyktig mot slagskader.

Atlantic Salmon S3 kjennetegnes blant annet ved sin ekstremt gode spenst som gir presise og veldig lange kast der det er behov for dette. Den spenstige klingen tretter også ut laksen meget effektivt, og gjør at kampen med fisken blir langt mer nytelse enn slit.

Følsomhet i laksefisket er viktig, og her kan vi garantere deg at forskjellen på bunn og napp vil være veldig tydelig. De fantastiske komponentene stengene er bygd opp av får Atlantic Salmon S3 til å fremstå nærmest vektløs. Dette, i kombinasjon med den velbalanserte klingen, gjør nå selv iherdig laksefiske til en nytelse for skuldre og rygg.

Den tredelte stangen leveres i et smakfullt og minimalistisk grågrønt design. Både kork, snellefeste og stang ringer er selvsagt av beste kvalitet på en av våre mest påkostede stangserier. Et tykt fløyelsfutteral og en Cordura-trukket stangtube sørger for sikker transport frem til fiskeplassen.

Haspel
11´ Haspel – Up to 50 g
Glimrende stang for kasting av lette wobblere, samt sluk og markfiske i de minste til mellomstore elvene. Ikke la deg lure av den lave kastevekten, her er det power nok til å lande stor laks også!


12´ Haspel – Up to 60 g
Dette er allround lengden for sluk og markfiske i våre mellom- og store elver.
13´ Haspel – Up to 50 og 70 g
Dette er først og fremst lengden for markfiske, flue/dupp og tube/spinn. Passer godt til de største elvene og til de mindre, men strie vestlandselvene hvor agnet gjerne må styres inn bak store steiner.
 

14´ Haspel – Up to 35 og 90 g
Lette agn og stor fisk var noen av stikkordene for utviklingen av denne modellen. Passer godt til wobblerfiske med tynne liner og lett markfiske. Lengden gjør det enkelt å styre agnet i vannet. Kasteegenskapene på lette agn er overlegne. Kjøring av stor fisk på tynn line er en nytelse på denne stanga!
 

14´ Haspel – Up to 90 g
Dette er kastemaskinen for deg som fisker på langdistanse med mark, tube/spinn og flue/dupp. Her får man løftet mye sene av vannet samtidig som man har meget god følelse med agnet.

Trigger
11´ Trigger – Up to 50 g
Denne lengden er det mange som foretrekker til slukfiske i de mellomstore elvene og markfiske i de mindre til mellomstore elvene.


12´ Trigger – Up to 70 g
Hvis du skal velge en lengde til sluk og markfiske i de mellom til store elvene våre, så er det 12 fot som er allrounderen for denne kombinasjonen.


13´ Trigger – Up to 80 g
Dette er den mest vanlige lengden og kastevekten til markfiske, tube/spinn og flue/dupp i de større elvene og i de mindre, men strie Vestlandselvene gjennom hele sesongen.


13´ Trigger – Up to 120 g
Dette er stanga for tungt laksefiske i de strieste og største elvene. Med kastevekt opptil 120 gram dekker denne de fleste forhold du kan møte i lakseelva. Spesielt under tidlig fiske i juni på høy vannføring MÅ agnet serveres dypt og sakte til laksen.


14´ Trigger – Up to 90 g
Dette er kastemaskinen for deg som fisker på langdistanse med mark, tube/spinn og flue/dupp. Her får man løftet mye sene av vannet samtidig som man har meget god følelse med agnet.

Wobbler
Wobblerfisket blir stadig mer populært i de norske lakseelvene, og derfor har vi utviklet tre stenger med forskjellig kastevekt/ryggrad til nettopp dette fisket. Disse passer svært godt til spinnerfiske, også. Wobblerne er stort sett laget i plast eller i lett trevirke, og problemet er ofte å kunne kombinere kastelengde med sterkt nok snøre.

Atlantic salmon Aramid S3 Wobbler-stengene har en utpreget toppaksjon som skyter disse lette agnene av gårde, uten å måtte spenne opp store deler av stanga. De er også utstyrt med en kraftig ryggrad, noe som ofte må til for å temme den atlantiske laksen.

Harling
Dette er en spesialstanger for dorgefiske i elv med wobbler eller sluk. Harling, som de kaller det i Namsen, består av at båten pendler fra side til side i elva, samtidig som den forflytter seg litt nedstrøms for hver pendling. Denne type stang må være følsom i toppen for å fange opp agnets bevegelse og eventuelt «rusk» som fester seg på agnet.

Vi har valgt å lage denne stanga for fiske med multiplikator snelle, men med haspel snellefeste. Dette gjør det lettere å få stanga inn og ut av en stangholder, samt at pistolgrep ikke har noen funksjon til dette fisket hvor stanga står i en stangholder. Denne modellen er produsert med et lavere karboninnhold (30-tonn) for å tåle den røffere behandlingen de gjerne får i en båt.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.