0,00 kr
Forstørr bilde
Leica Geovid 10x42 HD-R
Leica Geovid 10x42 HD-R
Leica Geovid 10x42 HD-R
Leica Geovid 10x42 HD-R
Leica Geovid 10x42 HD-R
Leica Geovid 10x42 HD-R
Leica Geovid 10x42 HD-R
Leica Geovid 10x42 HD-R

Leica Geovid 10x42 HD-R

Pris:
29 390,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.
Geovid-serien er førsteklasses kikkerter med integrert lasermåler. Målet med produktutviklingen av Geovid HD-R (typ 403) var best optisk, mekanisk og elektronisk ytelse og maksimal brukervennlighet. Teknisk er Geovid HD-R basert på Geovid HD-B. Dette inkluderer en åpen og ergonomisk passform, nøyaktig måleområde, aktiveringsknapp på høyre side, maksimal optisk ytelse, lett magnesiumkropp, gripevennlig gummibelegg, Perger-Porro prismesystem, enkle funksjoner og meny med automatisk lysstyrkekontroll. I tillegg er kikkertene robuste og konstruert for å tåle tøff bruk. Den ballistiske funksjonaliteten beregner EHR (equivalent horizontal range) vinkel og lineær avstand, og kan brukes uten forhåndsprogrammering.
Viktige funksjoner:
  • Komfortabel og ergonomisk utforming
  • Aktiveringsknapp på høyre side
  • Gripevennlig gummibelegg
  • Klart og skarpt bilde med Perger-Porro prismesystem
  • Slitesterkt og lett magnesiumkropp
  • Klart display med automatisk lysstyrke
Leica Geovid 10x42 HD-R (typ 403) er perfekt til observasjon og avstandsmåling. Dette er på grunn av fluoritt-elementer i kikkerten som gir optimalt bilde, maksimalt lysgjennomslipp og kontrast. Kikkerthuset er konstruert av robust magnesium og kledd med myk gummiarmering som gjør den meget tolerant overfor støt. Kikkerten har overflatebehandlingen AquaDura® som er vannavvisende og gjør det lettere å fjerne støv og skitt fra linsene. Kikkerten er nitrogenfyllt, vann- og trykktett ned til 5 meter. Fungerer perfekt under alle værforhold, fra -15C til +55C.
Presise beregninger
Geovid HD-R (typ 403) har en svært presis ballistisk kalkulator som gir lineær og tilsvarende horisontal avstand kun ved å trykke på en enkelt knapp. Lufttrykk, temperatur og helling tas med i beregningen av EHR. Geovid HD-R er derfor meget praktisk i bruk og gir korrekt og øyeblikkelig informasjon. EHR-funksjonen fungerer fra 10m opp til 550m.
Tilsvarende horisontal rekkevidde er spesielt viktig for skyttere som bruker ballistisk trådkors. Det gjør det mulig å velge riktig linje selv ved vinklet skudd, for eksempel når man er på jakt i fjellet. EHR er også aktuelt for skyttere som kjenner den ballistiske banen på prosjektilet sitt. De kan kompensere for prosjektilets fall ved hjelp av holdover. Kulebanekalkulasjonen tar hensyn til avstand, vinkel til målet, temperatur og lufttrykket i beregningen.
Komfortabel i bruk
Tredje generasjons Geovid setter nye standarder når det gjelder ergonomi og håndtering. En åpen og ergonomisk "bananformet" passform, samt buede rør i magnesium med lav vekt, gjør at kikkerten enkelt kan holdes helt stabilt med perfekt vektbalanse. Kontrollknappene for avstandsmåling og ballistisk funksjon er ergonomisk plassert på toppen, og er like lette å bruke for høyrehendte som venstrehendte.
Enestående optisk ytelse
Den patenterte Perger-Porro prismesystemet kombinert med innovative optiske konsepter som HD-optikk og bruk av glasstyper som inneholder fluoritt, gir et bra tredimensjonalt bilde med høy kontrast og skarpt bilde, fra midten og helt ut i kantene. I tillegg er lysgjennomgangen betydelig forbedret i forhold til tidligere Geovid HD-modeller takket være det patenterte erectic system.
AquaDura®-belegg
Leicas spesielle AquaDura®-belegg på de ytre glassflatene gjør at skitt og væske preller av. Dette gir et klart bilde selv i regnvær og gjør at kikkerten kan brukes effektivt uansett værforhold. Denne spesielle teknologien gjør det enklere og raskere å rengjøre linsene.
Optimal komfort
Med fire ergonomiske posisjoner kan okularet tilpasses forskjellige ansiktsfasonger og gi perfekt komfort.
Leica Geovid 10x42 HD-R (typ 403) er velegnet til detaljobservasjoner og nøyaktig måling over lengre avstander og leveres med neopren bærestropp, okularbeskyttelse, objektivdeksler, batteri, og slitesterk Cordura-veske.
Tekniske data Leica Geovid 10x42 HD-R
Forstørrelse: 10x
Objektivdiameter: 42 mm 
Utgangspupill: 4,2 mm
Synsfelt ved 1000 m: 114 m
Øyeavstand: 20 mm
Nærgrense fokus: 5 m
Diopterkompensasjon: +/- 4 diopter
Vann- og trykktett: Ned til 5 m dybde
Hus: Magnesium, nitrogenfyllt
Dimensjoner: 125x174x70mm
Vekt: Ca. 985 g inkl. batterier
Batteri: 1x 3V C2R lithium-batteri
Levetid batteri: Ca. 2000 målinger ved 20 celsius
Avstandsmåler:
Avstander: 10 - 1825 meter
Nøyaktighet: +/- 1 m opp til 500 m
 +/- 2 m opp til 1000 m
 +/-0,5% over 1000 m
Display: LED
Brillebrukere: Ja
Uttrekkbare øyemuslinger: Ja, kan tas av 
Justerbar pupillavstand: 56-74 mm
Fokusering: Internfokusering
Coating: HDC multi-layer coating, AquaDura-coating
Prisme: Perger-Porro
Meter / Yard-velger: Ja
Laser: Øyesikker, EN og FDA klasse 1
Måletid: 0,3 sekunder
Målemetode: Single Mode, Scan Mode
Ballistikk: EHR (equivalent horizontal range) fra 10 m til 550 m
Laserstråle divergens: 2,7 x 1,0 mrad

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.