0,00 kr
Forstørr bilde
Loomis NRX Green NativeRun 10"#8
Loomis NRX Green NativeRun 10"#8

Loomis NRX Green NativeRun 10"#8

Artikkelnr:
NRX SS 10 fot # 8
El-nummer:
NRX SS 10 fot # 8
Pris:
10 999,00 kr
6 599,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Kåret til Beste Nye Fluestang under EFFTEX 2010 og ICAST 2010. EFFTEX er den største fiskeutstyrsmessen i Europa og ICAST er den største i USA.

"Denne stangserien representerer ikke bare en ny metode å bygge stenger. Den tilfører også fluekastingen noen nye elementer; først og fremst følelsen av å yte lite kraft, og likevel få godt betalt i form av kastelengder og kontroll. Tildels samme grafitt som GLX, bygget med mye mindre bindemiddel gir NRX større hastighet og lavere egenvekt.
Aksjonen kjenner vi igjen, det er typisk Loomis. Lett topp, hurtig midtparti og progressiv kraftig bunndel. Kasteopplevelsen preges av lett og hurtig oppspenning, og meget presise stopper: Når du stopper stanga, stopper også stangtoppen. Disse kontante, presise stoppene gjør at du får historisk ryddige og trange snørebukter med NRX.
Jeg tviler på at du får mer fisk med NRX, men du får ikke hjemlengsel på grunn av såre muskler heller!"
Stener Skogmo


Med en ny kombinasjon av høymodulus grafitt og høymodulus matrix resin (bindemiddel) har G. Loomis utfordret nye grenser innen design av stangemner. Steve Rajeff og hans dyktige designerteam endte til slutt opp med den rette metoden for at alle elementer fungerte perfekt sammen, dermed kunne de beste stenger som G. Loomis noensinne har bygget til slutt komme på markedet verden over. NRX vil selvsagt ikke erstatte legendariske GLX på noen måte. NRX blir et tillegg i sortimentet av fluestenger fra G. Loomis. Et flaggskip, KRONJUVELEN på toppen!
·         Nano Resin Technology gjør stengene så mye som 15-20% lettere enn GLX og 20% sterkere. Legg merke til hva det sammenlignes mot; GLX! Poenget ar at G.Loomis kan produsere tynnere vegger i emnene, og samtidig øke styrken og stangfølelsen for fiskeren 
·         Kasteegenskapene kan ikke beskrives i detalj, de må prøves! Dette er rått! Merk deg hvor ekstremt lett det er å lade stangen og hvor ekstremt lite kraft som skal til for å skyte ut snøret…
·         NRX har ytelser og en følelse for fiskeren som kun kan beskrives som en ”X-faktor” 
·         Ekstremt responderende og følsom: Det har aldri vært så lett å kjenne selv det minste lugg fra en sky fisk, det har aldri vært så lett å lade stangen til lange og presise kast 
·         Recoil ION-belagte ringer 
·         Nyutviklet, lett snellefeste av karbon og aluminium
·         Nytt H-D korkhåndtak. Fastere for bedre grep og følsomhet
·         NRX leveres i eksklusivt stangtrekk av microfiber samt tube av karbon 

NRX 10´# 7
Til lettere laks- og sjøørretfiske i rennende vann. Har vanskelig for å legge denne stanga fra meg! Maken til lettkastet og behagelig stang. Til lange overhodekast eller kjappe underhåndskast i trange posisjoner, rullekast og snap-t; alt fungerer så selvfølgelig og perfekt, og så lett. Du blir aldri trett. Min favoritt trives med alle typer snører, men skal jeg anbefale noe blir det Max Taper WF7F eller NativeRun ST7I klump. –Fantastico!!!

NRX 10´# 8
All round laks og sjøørretfiske. Denne stanga er betydelig tøffere enn lillebroren, og tåler også bedre synkelinefiske og større fluer. Tror ikke jeg har kastet lengre med noen annen åtterstang under fiskemessige forhold!  Passer greit sammen med NativeRun klumper i klasse 8, men bruk gjerne en litt aggressiv WF-line også.

NRX 10´# 9
Nå snakker vi alvor om storlaks på enhånds!  Sett en NativeRun 9ér klump i synk 4 på snella, koble på en kort fortom og en monstertube i enden og du behersker selv tidligfisket i store trønderske elver. En kastekapasitet og kontroll du ikke trodde var mulig uten å bruke tohånds er innen rekkevidde. Og det beste er at det slett ikke er tungt å kaste med. En litt roligere aksjon sammenlignet med åtteren gjør stanga letthåndterlig for de aller fleste.

Anbefalte klumpvekter til G.Loomis fluestenger finner du her 

Efftex 2010 NRX Best Flyrod
Modell Art. Nr. GL # Deler Power Taper Pris
NRX 10’ #7 792500 GL11915-01 4 Med Stiff Fast 8499,-
NRX 10’ #8 792510 GL11916-01 4 Med Stiff Fast 8499,-
NRX 10’ #9 792520 GL11917-01 4 Med Stiff Fast 8499,-

 
   

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.