0,00 kr
Forstørr bilde
Meopta Meosport 8x25
Meopta Meosport 8x25

Meopta Meosport 8x25

Artikkelnr:
Meopta Meosport 8x25
El-nummer:
Meopta Meosport 8x25
Pris:
1 690,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

"Testens beste kjøp?" Jeger, hund og våpen september 2015.

Meopta Meosport 8*25 er en meget hendig kikkert du kan ta med overalt. Denne kikkerten har meget god optikk og er desidert det beste kjøpet i denne prisklassa. Kikkerten er sjølvsagt vanntett.

"Meopta Meosport er testens tyngste kikkerter, men kompakt design gjør at den føles lettere enn sine 428 gram. Kikkerten er god optisk. I motlys slører den lite, og optikken gir få uønskede reflekser fra lyskilden. Dioptri stilles på høyre side under okkularet. Okkularkoppene er blant testens beste. De er store og kraftige og skrus ut dersom du ikke bruker briller, men må være innskrudd om du bruker briller. Meoptaen er solid bygget, og har god gummiarmering over hele kikkerten. Fokushjulet er stort og kraftig og går lett og presist. Meopta Meosport kommer med bæreveske, reim og beskyttere for både objektiv og okkular. Totalt sett er dette en kvalitetskikkert til godt under 2000 kroner. Kanskje testens beste kjøp!" Jeger, hund og våpen, september 2015.

 
   

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.