0,00 kr
Forstørr bilde
Prey Winder Triple V2
Prey Winder Triple V2

Prey Winder Triple V2

Pris:
5 399,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Prey Winder Triple PLDN II-Speed er en nyutviklet, patentert kraftpakke av ei snelle med trippelt bremseskivesystem i karbon!. Her får du en bremsekraft på hele 50lbs på maks brems. Denne stopper nok det meste i norske farvann, samtidig som den passer perfekt til lettere Big Game fiske utenlands. Spolen er av type narrow spool, som er gjort smalere for å begrense unødvendig snøremengde, og gir bedre balanse i utstyret. Vekt 680gr. Her bør kveita passe seg for whiplash

• Rustfrie kulelager • 100% presisjon frest av et stykke 6061-T6 aluminium • Presisjons freste rustfrie komponenter innvendig • Triple «våte» karbon bremseskiver for økt kraft, jevnhet og holdbarhet. • Knarr • Produsert i Taiwan

HIGLIGHTS

SPOLE DESIGN

Spolen er produsert med tanke på maksimum styrke. Materialet som er bruk er såkalt 6061-T6 aluminium. En hard anodisert legering er i tillegg lagt på for ekstra holdbarhet.

KULELAGER

6 presisjons kulelager i rustfritt stål, hvor 4 av de er gummiforseglet for maksimal vanntetthet. 2 high speed kulelager i spolen, gir maksimale Rulleegenskaper ved kast eller utslipp.

TRIPPELT BREMSESYSTEM

Triple snella er konstruert med et nytt revolusjonerende bremsesystem som gir deg bremsekraft på hele 50 lbs. på maks og 40 lbs. På full strike, samtidig som fri spole er opprettholdt. De triple bremseskivene i karbon gir maksimal jevnhet i denne unike kraftpakka av ei snelle.

SPIRALFORM KUTTEDE DREV PLDN

Triple er utstyrt med drev kuttet i spiralform.. De rustfrie drevet har en 303-graders vinkel på «tennene» som griper bedre tak enn drev med rette «tenner» Dette forbedrer holdbarhet gir en «smoothere» og «tightere» gange.

ANTI-REVERS SYSTEM

Det nye anti revers systemet gir en mer sikker ,holdbar og lydløs baksperre.

TWO SPEED

To gir på snella gir maksimum av valgfrihet for alle typer fiske. Høy giret blir ofte brukt til hurtig innsveiving av jigg og pilker gjennom vannlaget, eller når man trenger å sveive fort inn. Lavgiret kommer til sin rett når det skal pumpes opp fisk eller sveive inn tyngre lodd fra større dyp.

kapasitet:480m - 0.33mm

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.