0,00 kr
Forstørr bilde
Rifle Browning A bolt Hunter gjenget
Rifle Browning A bolt Hunter gjenget

Rifle Browning A bolt Hunter gjenget

Artikkelnr:
Rifle Browning A bolt Hunter
El-nummer:
Rifle Browning A bolt Hunter
Pris:
10 390,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Stiller du strenge krav til presisjon, funksjonalitet, materialer og maskinering og ønsker å holde prisen på et relativt lavt nivå, er dette rifla for deg. Genial magasinløsning,

Nydelig oljet stokk, 60 graders hevarmsløft, sikring på kolbehalsen, justerbart avtrekk, gjenger for lyddemper og kjempepresisjon er bare noen av de salgsargumentene som gjør dette til en bestselger.

Låskasse: Matt blånert stål, glassbeddet, boret og gjenget for kikkertmontasjer, Long Action.
 
Pipe: Matt blånert stål, frittliggende, håndbrotsjet kammer, fabrikkgjenget for lyddemper, konkurranse-kroning.
 
Aksjon: Bolt-action , 60 grader hevarmsløft, justerbart avtrekk, uttakbart boksmagasin, hengslet magasinbunn, sikring på kolbehals.
 
Skjefte: Klassist stokk, Oljebehandlet valnøtt, nettskjært, gummikolbekappe.
 
Denne rifla slår knock out på de fleste andre rifler i dette prissegmentet. Her er det ikke jukset med plast for å få kostnadene ned. Våpenet har en genial magasinløsning som kombinerer uttagbart boksmagasin med hengslet magasinlokk slik at du beholder fordelene ved begge systemene. Våpenet rommer hele 5 skudd m/orginalmagasinet (avhengig av kaliber). Du slipper altså å lade om midt i serien på skytebanen.
 
Våpenet leveres i hele 3 låskasselengder, tilpasset det enkelte kaliberet. På den måten slipper du å ta unødvendig langt ladegrep, samtidig som våpenets vekt tilpasses i forhold til rekylkreftene.
 
Denne rifla har en meget bra oljebehandlet stokk perfekt nettskjæring og ei behagelig kolbekappe i gummi. Skjeftet er glassbeddet fra fabrikk.
Browning Abolt leveres ferdig gjenget for lyddemper fra fabrikk i alle kalibre etter internasjonal standard. En lyddemper virker som kjent gunstig inn ikke bare på støynivået, men også på rekyl, lysglimt og ofte også presisjon.
 
For øvrig har våpenet kun 60 graders hevarmsløft, har et MEGET bra justerbart avtrekk og en perfekt plassering av sikringen på kolbehalsen. I sikret posisjon låser sikringen sluttstykket slik at risikoen for tap av sluttstykke enkelt kan elimineres.
 
Våpenet er klargjort for kikkertmontasjer og de aller fleste montasjene på markedet leveres for Browning Abolt. 
 
Pipa er produsert i kaldhamret krom-molybdenstål, og sluttstykket har 3 låseklakker og dermed kun 60 graders hevarmsløft.
 
Browning sine høyteknologiske produksjonsprosesser gjør at alt er rett. Retting av låskasse, lapping av låseklakker og en rekke teknikker som børsemakere verden over bruker for å få bl.a. amerikansk-produserte rifler til å bli bra, er helt overflødige på ei Browning.
 
Her låser alle låseklakkene 100%, pipa peker nøyaktig rett frem og problemer med å få stilt inn kikkerten, selv med dyr optikk forekommer praktisk talt aldri.
 
Browning Abolt produseres på Browningfabrikken (Miroku) i Japan.

 
   

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.