0,00 kr
Forstørr bilde
Rifle Browning X bolt SS Nordic Ligth gjenget
Rifle Browning X bolt SS Nordic Ligth gjenget

Rifle Browning X bolt SS Nordic Ligth gjenget

Artikkelnr:
Browning X bolt SS gjenget
El-nummer:
Browning X bolt SS gjenget
Pris:
14 990,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Bestselger! Lett rifle med fluted pipe.

Browning X-bolt er en av Norges mest solgte rifle og det er ikke uten grunn. Ei mer gjennomført rifle i denne prisklassen finner du trolig ikke.
Våpenet er en videreutvikling av den allerede suverene A-bolt rifla som de siste årene har vært en bestselger og bidradd til at Browning har befestet sin posisjon som verdens ledende våpenprodusent.
 
Med denne rifla har Browning laget ei rifle med et moderne og ekstremt slankt design, med ekstraordinær presisjon og som gjør det enkelt for skytteren å utnytte potensialet i rifla.

Pipe:
Matt rustfritt stål, frittliggende, håndbrotsjet kammer, fabrikkgjenget for lyddemper, konkurranse-kroning. Fluted løp.
Pipelengde:
56cm
Låskasse:
Super Short Action, matt rustfritt stål, glassbeddet, 8 festepunkter for kikkertmont.
Action
Bolt-action , 60 grader hevarmsløft, justerbart avtrekk, uttakbart trommelmagasin, sikring på kolbehals, boltsikringsutløser på hevarm.
Magasinkapasitet:
4+1 (avhengig av kaliber)
Skjefte:
Svart composit 346mm, DuraTouch, håndsvell, konkurransebeddet, forlengbar Inflex kolbekappe.  
Medfølgende tilleggsutstyr:
1 stk. våpenlås
Øvrig tilleggsprodukter:
Ekstra mellomlagskiver for forlenging av stokk kjøpes for en billig penge og er samme som benyttes på Browning Maxus og Winchester SX3

Ekstrem slank
Ved å rotere de tre låseklakkene 60 grader og flytte kikkertskruene ut fra sentrum av låskassen, har Browning klart å slanke låskassen voldsomt. Sammen med trommelmagasin gjør dette at X-bolten har blitt verdens slankeste 5-skudds boltrifle.
 
Det gjør også at vekta blir ekstremt lav uten at Browning har måttet ty til plastdeler for å få dette til. Det slanke designet er viktigste bidragsyteren til at rifla ser så bra ut.
 
 
Ekstrem presisjon
Alle riflene blir testskutt på fabrikk 6 skudd. For å bli godkjent skal alle skuddene sitte innenfor 2,5cm på 100m. Dette oppnås bl.a. gjennom ei pipe av ekstremt god kvalitet, svært solid låsing av kikkertklakkene og ikke minst konkurransebedding av låskassen.
 
Her er foretatt en skikkelig børsemakerbedding både rundt fremre og bakre festepunkt av kassen.
 
 
Enkel å skyte bra med
For å lettere utnytte presisjonspotensialet i rifla har våpenet et revolusjonerende avtrekk. Et avtrekk praktisk talt uten kryp. Vekta kan du selv justere etter behov.
 
Kolbekappa er svært myk for behagelig rekyl og er konstruert slik at kolben beveger seg nedover og bort fra kinnet under rekylen. Dette gjør at våpenet tross lav vekt er usedvanlig behagelig å skyte med.
 
 
Alle typer sikkerhet i fokus
Sikringen er som på A-bolten ideelt lokalisert på kolbehalsen. Den sikrer både avtrekker, avtrekkerhake og tennstempel samtidig som den låser hevarmen i nedre posisjon.
 
For at du skal kunne tømme våpenet uten å måtte avsikre, er X-bolt utstyrt med en boltutløser på hevarmen som frigjør hevarmen om den trykkes inn.I motsetning til de fleste andre boltrifler, vil press oppover på hevarmen før avsikring medføre at våpenet blir vanskelig å avsikre.
 
En problemstilling som er løst ved å fjærbelaste denne låsingen. For øvrig har våpenet fått en ekstra kraftig utdrager, silkeglatt ladegrep og en rekke funksjoner som sikrer at både kula og hylsa beskyttes ekstraordinært.
 
 
Tilpasset det Norske markedet.
Alle X-bolt rifler har forholdsvis korte løp og er fabrikk-gjenget for lyddemper med gjengedim. MF14x1,0. Syntetutgavene leveres med gummiarmert stokk, eller Duratouch som Browning kaller det, for sikkert grep også i godt norsk vestlandsregn.

Browning X-bolt produseres på Browningfabrikken (Miroku) i Japan.

 
   

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.