0,00 kr
Forstørr bilde
Skyteklump Guideline Skagit Flyt Multi Tip
Skyteklump Guideline Skagit Flyt Multi Tip

Skyteklump Guideline Skagit Flyt Multi Tip

Artikkelnr:
Guideline Skagit Multi Tip SH
El-nummer:
Guideline Skagit Multi Tip SH
Pris:
1 299,00 kr
699,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Dette er den skandinaviske tilnærmingen til Skagitfisket med tunge synkende spisser. Med basis i vår erfaring med DDC Connect har vi nå utviklet et Skagit system som imøtekommer kravene til dette fisket. Viktige egenskaper i dette snøret er å kunne bære tung last i form av spisser, fluer og samtidig være enkelt å løfte ut av vannet. Den kraftige hoveddelen av klumpen skaper nok energi til å generere lange, kontrollerte kast med hurtigsynkende spisser.

Taperingen på disse linene gjør det mulig å bruke et vidt spekter av spisser og fortommer. De passer også til mange ulike stenger og typer kast. Guidelines Double Density spisser passer også til disse linene. Snøret er spekket med avanserte egenskaper: Superglatt dobbel coating, små, sterke fabrikkløkker med snøreinformasjon, coating uten PVC, krakkelerer
ikke, og med vår egen DC kjerne som øker linekontrollen og førligheten for hugg.

For mest allsidig bruk av din Connect Skagit klump bør du følge våre anbefalninger om stang/line. Ved å gjøre dette kan du bruke linen til moderne speykast, overhodekast, dobbelt speykast eller snap-T, samt alle andre typer kast som ankres. Kort og godt: Topp prestasjoner under varierte forhold!

Hvis du ønsker å optimalisere line/stang kombinsjonen for kun bruk ved oppankrede kast (som snap-t, circle-c eller double spey), så gå opp en lineklasse for å øke oppspenningen/belastningen på stanga.

Connect Skagit Multi Tip er et komplett sett og kommer med T10, T14 og T18 utskiftbare 15 fots spisser for ekte ”dredger” fiske. Spissene kommer i praktisk mappe, og alle har ferdige løkker for enkel håndtering og raskt bytte av fisketaktikk.

Lengden på klumpene varierer fra 7-8 meter eksklusive spisser. Klumpene er flytende.
Farge: Lime Yellow.

 

CONNECT SKAGIT MULTI TIP SPESIFIKASJONER

 

Spesifikasjoner - Kun klumpen
Klasse Vekt Lengde
7/8 eller 8/9 Tohånds stenger 32gram/500 grains 7m/23 feet
8/9 eller 9/10 Tohånds stenger 35gram/550 grains 7,5m/24,6 feet
9/10 eller 10/11 Tohånds stenger 39gram/600 grains 7,5m/24,6 feet
10/11 eller 11/12 Tohånds stenger 43gram/660 grains 8m/26,3 feet

 

T-Tips

Du kan også kjøpe ekstra spisser til ditt DDC CONNECT SKAGIT snøre. Spissene er laget av den mest hurtigsynkende sammensetningen av polymer/tungsten som er tilgjengelig. Synkehastigheten er 20 cm/sekund. Spissene er 15 fot lange og kan kappes kortere hvis det er ønskelig.

T-merkingen foregår slik:
T10 – betyr at vekten på denne spissen tilsvarer 10grains/0,65 gram pr. fot. Den totale vekten for 15 fot er 150 grains/10 gram.

Synkehastigheten er den samme for alle modeller, men de tyngre T14 og T18 vil synke raskere gjennom strømmen og få fluen dypere ned.

 
   

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

Et genialt overnattingssystem. Utgangspunktet er en stor hengekøye i fallskjerm-nylon (super-lett, pustende og sterk). Triple sømmer med marin tråd som ikke råtner. Hengekøya er garantert for 180kg.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.
Webdesign