0,00 kr
Forstørr bilde
Vadebukse Simms G3 Guide Shadow Green
Vadebukse Simms G3 Guide Shadow Green

Vadebukse Simms G3 Guide Shadow Green

Artikkelnr:
Vadebukse Simms G-3 Guide
El-nummer:
Vadebukse Simms G-3 Guide
Pris:
7 999,00 kr
5 199,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Utgående 2021 modell, begrenset antall, førstemann til mølla! Simms ble etablert tidlig på 1980 tallet, og har siden den gang vært den desiderte verdenseneren innenfor fiskebekledning. De har en ekstrem kvalitetsikring på hvert enkelt produkt, og hele 22 mennesker er inne i produksjonen av en vadebukse. Simms samarbeider til enhver tid med de ledende leverandørene av materialer. Dette sikrer at Simms buksene til enhver tid er laget i de beste og mest oppgraderte materialene.

Buksa har nå kommet i en ny og forbedret modell. Den blir nå levert i ett stoff som puster mye bedre en tidligere, er litt mer slitesterkt og mye mykere og behagelig.

Bestselgeren som har satt en standard for utseende, komfort og slitestyrke alle andre prøver å oppnå. Pusteegenskapene er helt fantastiske-med disse blir du ikke klam! I tillegg holder de år etter år.. Buksa er produsert i et stoff som er en videreutvikling av stoffet i Guide buksene. Dette stoffet har økt slitestyrken og pusteegenskapene med hele 20%! Buksa er i hhv 4 og 3 lags Gore-Tex®!

Den har ekstra forsterkning/beskyttelse i baken og på fremsiden av leggene. Knærne i buksen er formsydde for maks komfort og behagelig gange. Grusbeskytterne er fastsydde og laget i det Schoeller. I fronten har buksen hurtigtørkende håndvarmerlomme, samt flip out fortomslomme med mange detaljer. Skulderstroppene er fullt regulerbare og svært behagelige å ha på.

De kan brukes som belte når du ruller ned buksa og bruker den som midjebukse. Neoprene føttene er formsydd høyre/venstre, og er laget i Simms Blackfoot. Denne neoprenen er trykkbestandig og ufattelig sterk! På ryggen har buksa beltehempe. Buksa tåler for øvrig saltvann og er Deet-bestandig (tåler myggmiddel). Med buksa følger det med et nylon vadebelte.  Buksen er både produsert og testet i Bozeman, Montana, USA. Gratis Simms cap med på kjøpet!

OBS, det tilkommer et pristillegg på størrelser mellom XXLS og 4XL. Vennligst ta kontakt via vårt kontaktskjema for eksakt pris.

 
   

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.