0,00 kr
Forstørr bilde
Fluesnøre Highwater Classic WF
Fluesnøre Highwater Classic WF

Fluesnøre Highwater Classic WF

Pris:
899,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

High Water var et ekstremt populært WF snøre i Guideline sortimentet i nesten to tiår. High Water Classic er basert på den første versjonen som var helt grønn i fargen, en utgave som har vært savnet av mange. Dette fluesnøret passer godt for den litt mer erfarne fluefiskeren og er en svært god allrounder. Designet på taperingen er laget slik at du kan presentere like bra på kort- og mellomdistanse. Og snøret skiller seg virkelig ut og briljerer når det kommer til de lengre kastene. Snøret har vært en favoritt blant de som ofte fisker i innsjøer og større elver.

High Water har en fronttapering på mellom 4 og 4,6 meter, etterfulgt av en belly på 6,8-7,4m avhengig av lineklasse. Dette sikrer delikate og kontrollerte presentasjoner og en perfekt overrulling når du fisker med lange fortommer. Den relativt lange bellydelen gir et snøre med svært bra stabilitet og pene linebukter som presenterer pent uansett distanse. Baktaperingen på 1,8 til 2,2 meter er lang nok til å sikre stabilitet, samtidig som den er kort nok for å fungere godt på vannkast.

TAPERING- DESIGN

Fargeskiftet mellom klump og skyteline er tydelig og gir deg en bra indikasjon på hvor snørets «sweet spot» ligger på fremfor alt vannkast. Total klumplengde varierer, nettopp for å være så optimal som mulig i de ulike vektklassene. High Water Classic er tilgjengelig fra klasse #3 til #7 og klumplengdene varierer fra 12,5 til 14,3 meter. Vektene er ca. de samme som på Experience+ men følelsen og egenskapene i High Water er litt annerledes da klumpen er lengre. Tilsvarende vekt fordelt på litt lengre distanse gir en line som er enda mer stabil i luften og faktisk enklere å håndtere med full klumplengde ute selv om den er lengre.

Klasse Head Length Head Weight
#3 12.5m 11g 27.5m
#4 13m 13g 27.5m
#5 13.75m 15g 27.5m
#6 14.0 m 17g 30m
#7 14.3m 19g 30m

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.