0,00 kr

Fluestenger

Valg av fluestang er ikke enkelt. Utvalget har aldri vært større enn i dag. Kvaliteten har heller aldri vært høyere, og superlativene som omtaler dem aldri vært flere. Hva skal du velge blant de mange hundre modellene på markedet?
Det første du må vurdere før et kjøp, er til hva slags fiske du skal bruke stangen, og deretter finne en stang som passer din kasteteknikk og ditt lynne. Aksjonstype og utseende er og blir en smaksak det som regel er liten vits i å diskutere. Dernest må du vurdere hvor mye du er villig til å betale for en stang.                                            
Det er selvfølgelig umulig å finne en stang som passer like godt til alt. Forskjellige fiskearter/fisketeknikker og ulike forhold krever ulikt utstyr. Det fungerer like dårlig med en kraftig laks/saltvannstang på et lite skogsvann som det gjør med en lett ørretstang i en stor lakseelv. 
Er du nybegynner så vet du kanskje ikke hva du vil ha. Spør da oss! Det er utrolig hvor mye vi finner ut av din kasteteknikk og dine ønsker av å snakke med deg om hva og hvor du fisker, hvordan du kaster og hva slags snører du liker. Du har kanskje også en formening om hvilke stenger du eventuelt har prøvd tidligere som du likte.   

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.