0,00 kr
Forstørr bilde
Fluesnøre Scandi Single Hand WF
Fluesnøre Scandi Single Hand WF

Fluesnøre Scandi Single Hand WF

Pris:
999,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Aldri før har det vært så enkelt å utføre vannkast med en standard WF line, og samtidig kunne opprettholde delikate presentasjoner. Hver lineklasse er perfekt justert og balansert for å utmerke seg i sitt segment. De lavere lineklassene leverer en enestående presentasjon for tørrfluer, de tyngre er kapable til å slå over store tubefluer og tunge streamere. Til tross for navnet, presterer snøret fortsatt godt selv på overhåndskast og gir stabile linebukter, og fungerer dermed veldig bra som en allround line.

TAPER - DESIGN

Single Hand Scandi er designet med en unik klumplengde i hver enkelt klasse for å opprettholde perfekt balanse uansett hvilken vekt den har. Alle modeller har samme korte baktapering etterfulgt av handling line. Dette sikrer at fluesnøret har samme identitet og følelse uavhengig av linjeklasse! En kontinuerlig tapering flytter mesteparten av vekten til den bakre delen av klumpen. Dette medfører at du veldig godt kjenner vekten/»ladingen» i D-loopen når snøret faller bak stangen. Baktaperingen, sammen med en tapert handling line stabiliserer klumpen under overhåndskastingen og gjør linen mindre «hengslete».

Snøret har hvit klump som er godt synlig for fiskeren, samtidig diskret for fisken. Skytelinen har en sterk gul farge som gir deg en tydelig referanse, gjør det enklere for å finne snørets «sweet spot». Total lengde varierer mellom lineklassene for å matche tiltenkt fiske på best mulig måte.

Klasse Klumplengde Klumpvekt
#4 8.8m 11g 30m
#5 9.4m 13g 30m
#6 9.6m 15g 30m
#7 10m 17g 32m
#8 10.5m 19g 32m

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.