0,00 kr
Forstørr bilde
Guideline Scandi DH Integrated
Guideline Scandi DH Integrated

Guideline Scandi DH Integrated

Pris:
1 199,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Scandi Integrated dekker et spekter fra tohånds #6/7 på 27 gram, helt opp til #10/11 på 45 gram. Dette fluesnøret er enkelt å løfte opp fra vannet, lettkastet og takler vind og store fluer elegant. Den egner seg like godt enten du fisker i mindre elver eller svinger flua over en stor elv. Fluelina har en perfekt kombinasjon av skyteklumpens fartsegenskaper og WF linens enkle håndtering. "Integrated" betyr at klumpen og skytelinen er sømløst sammensatt uten skjøter, altså en hel flueline. Mellom klumpen og skytelinen sitter den unike baktaperingen, som sammen med handling linen gir deg disse fordelene. Selv om snøret primært er designet som et rent flytesnøre for bruk med taperte fortomer, er det fullt mulig å legge til tyngre synkefortommer (polyleaders). Dette gir deg muligheten til å justere fiskedybden etter behov.

TAPER DESIGN

Med Scandi integrated kan du trekke flua helt inn uten at skjøten mellom skyteklump og skyteline henger seg fast i ringene. Snøret har en helt spesiell baktapering, utformet slik at du enkelt kan løfte inn og skyte ulike lengder line. Hvilket gir Scandi Integrated et stort og fleksibelt bruksområde, i kastingen og under fisket. Det betyr at du ikke behøver å være helt «spot on» med lengden på overhenget, for å få til et bra kast. Du kan fint skyte line med deler av klumpen innenfor stangringene. Baktaperingen og etterfølgende handling line gjør det også mye enklere å kontrollere mending, både i luften og på vannet.

Fronttaperingen har kraft nok til å håndtere større fluer og vind, uten at den oppleves som noen slugger. Med sine WF-egenskaper presenterer lina fluen perfekt så den lander pent på vannet. Klumpfargen er i en mint/blå-grønn tone som er lett å se, samtidig er den lys og diskret mot himmelen for fisken. Skytelinen er i en skarp gulfarge som gjør den enkel å se når du legger opp linen til et nytt kast og den gir et tydelig skille på hvor baktaperingen ender. Total lengde varierer fra 30 til 36 meter, avhengig av lineklasse, så de er optimalisert for sitt tiltenkte fiske. Kommer med ferdig løkker i begge ender for enkel montering av fortom og backing. Løkken i front har id-merking.

Klasse Klumplengde Klumpvekt
#6/7 10m 27g 30m
#7/8 11m 31g 30m
#8/9 11.5m 35g 32m
#9/10 12.0m 39g 34m
#10/11 12.5m 45g 36m

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.