0,00 kr
Forstørr bilde
Tracker R10i Hybrid 4G loT/2G/VHF inkl. datatrafikk i 1 år
Tracker R10i Hybrid 4G loT/2G/VHF inkl. datatrafikk i 1 år

Tracker R10i Hybrid 4G loT/2G/VHF inkl. datatrafikk i 1 år

Pris:
13 490,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Ultracom R10i Hybrid ble lansert i 2020 og er verdens første hybridsender. Den utnytter de to beste og testede teknologiene, telenettet og radiofrekvensen. I tillegg til full støtte for GSM, fungerer Ultracom R10i Hybrid med nye og fremtidssikrede 4G-baserte nettverk, NB-IoT LTE-CAT M1. Det siste nettverket gir bedre mottak og bruker mindre strøm.

Halsbåndet leveres ferdig med et installert Ultracom Global SIM-kort som fungerer i alle tilgjengelige mobile nettverk. Kombinasjonen av ubegrenset rekkevidde i mobilnettverket og VHF, som overtar når mobildekningen er dårlig, er uslåelig. Halsbåndet har også en fjernstyrt super-LED-varsellampe for å øke hundens sikkerhet.

R10i Hybrid fungerer i alle terreng og forhold, da den fungerer både i mobilnettverk og med VHF-tilkobling. R10i Hybrid senderen fungerer i alle nettverk og med alle operatører over hele verden, og den leveres med et forhåndsinstallert Ultracom Global SIM-kort Powered by Telia SIM-kort. R10i Hybrid senderen muliggjør sporingsintervaller på 3 sekunder og bytter automatisk sporingsmetode ved behov.

Med Tracker-appens gruppefunksjoner kan du også se dine jaktkamerater og hunder på kartet. I Tracker-appen kan du se hundens posisjon, din egen posisjon, hundens hastighet, spor, skallfrekvens og flere forskjellige alarmer og funksjoner.

Senderen har også en fjernstyrt LED-lysfunksjon for økt sikkerhet. Vekten er 350 gram.

Produktpakken inneholder:

• R10i Hybrid

• Batterilader

• Ultracom Global SIM-kort 12 måneder.

• 2 ukers gratis lisens for Tracker-appen.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.