0,00 kr
Forstørr bilde
Travelbag Sweet
Travelbag Sweet

Travelbag Sweet

Pris:
2 495,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Svært praktisk og nyskapende design preger denne reise baggen. Her finner du smarte løsninger for alle dine dubbeditter og kostbare stenger. Her er et eget rom nederst i baggen for dine stenger som får god plass med eller uten tube. Dette rommet kan også benyttes til vadebekledning da det er adskilt fra de øvrige rommene i baggen. I tillegg til de tre ytre rommene og stangrommet er det et stort rom for alt du trenger med deg. I dette hovedrommet har vi mesh lommer i begge sidene og glidelås i bunn. Vi har også mesh lommer i taket på stangrommet for liner med mer. 

Baggen har moderne design, høy kvalitet og er laget i kanvas og skinn. En bagg du får plass til det du trenger på turen. Er også fin til å oppbevare utstyret i når du er hjemme. Baggen har 3 stk. solide trillehjul og håndtak som gjør den lett å frakte med seg. Den er smal og får god plass bak i bilen. Enkel og håndtere på flyplasser da den passer fint på trillebåndene. Egen lomme for adressekort. Håndtak stroppene kobles sammen med 2 knapper som er festet i skinn på den ene stroppen. Solide glidelås med mulighet for å sette på hengelås.

Travel baggen er en av våre modeller i kanvas serien. En serie kvalitets bagger i klassisk design med moderne løsninger tilpasset kresne fluefisker.

Detaljer Sweet travelbag

  • Lengde utvendig 107 cm
  • Bredde 34 cm
  • Antall rom 5 pluss 9 mesh lommer
  • Vekt 2,5 kg
  • Antall trillehjul 3
  • Rom for navnekort

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.