0,00 kr
Forstørr bilde
Alta NGx Boot Filt
Alta NGx Boot Filt

Alta NGx Boot Filt

Pris:
2 299,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Beskrivelse:

Alta NGx vadesko med klassisk filtsåle er laget for å tilby et nytt nivå av komfort, stabilitet og holdbarhet. Skoen er bygd opp rundt en støttende mellomsåle og stiv syntetisk lest som presterer godt i krevende terreng. Forsterkninger på utsatte steder gir god motstandskraft mot slitasje fra skarpe steiner i vann som er teknisk å vade i.

Spesifikasjon:

lta NGx er en utmerket vadesko for deg som liker å gå lange stekker langs elver- og vann. Skoen gir en umiddelbar følelse av komfort, innvendig er det materialer med lukkede celler for å unngå å absorbere vann samtidig som de gir en fast følelse rundt foten. Yttermaterialet er lett og solid, laget av gjenvunnet rip-stop nylon. Dette gir en lett vadesko med lang levetid. Alta NGx Wading Boot finnes også med Vibram® Idrogrip™ gummisåle.


 Forsterkningene på tå- og hæl parti har innfelte partier for sytråden for å unngå slitasje. Nedre del av skoen har forsterkninger med TPU. En stiv mellomsåle og syntetisk lest gir fin stabilitet som også lar deg montere pigger i yttersålen hvis ønskelig. En klassisk filtsåle gir godt grep på mange underlag og er det foretrukne valget i vann og elver med større steiner og algevekst. Filtsålen er både limt- og sydd for beste holdbarhet.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.