0,00 kr
Forstørr bilde
Alta NGx Boot Vibram
Alta NGx Boot Vibram

Alta NGx Boot Vibram

Pris:
2 499,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Beskrivelse:

Alta NGx vadesko med Vibram® Idrogrip™ er laget for å tilby et nytt nivå av komfort, stabilitet og holdbarhet. Skoen er bygd opp rundt en støttende mellomsåle og stiv syntetisk lest som presterer godt i krevende terreng. Forsterkninger på utsatte steder gir god motstandskraft mot slitasje fra skarpe steiner i vann som er teknisk å vade i.

Spesifikasjon:

Alta NGx er en utmerket vadesko for deg som liker å gå lange stekker langs elver- og vann. Skoen gir en umiddelbar følelse av komfort, innvendig er det materialer med lukkede celler for å unngå å absorbere vann samtidig som de gir en fast følelse rundt foten. Yttermaterialet er lett og solid, laget av gjenvunnet rip-stop nylon. Dette gir en lett vadesko med lang levetid. Forsterkningene på tå- og hæl parti har innfelte partier for sytråden for å unngå slitasje. Nedre del av skoen har forsterkninger med TPU.

En stiv mellomsåle og syntetisk lest gir fin stabilitet som også lar deg montere pigger i yttersålen hvis ønskelig. Den spesielle gummiblandingen i Vibram® Idrogrip™ gummisåle gir deg et bra grep på en rekke ulike våte underlag. Idrogrip er laget for å være det beste kompromisset når man ferdes på land og i vannet. Filtsåler er forbudt en rekke steder pga. problemer med spredning av uønskede arter og denne sålen er et gitt valg på slike steder. Alta NGx Wading Boot finnes også med filtsåle.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.