0,00 kr
Forstørr bilde
Ata Arms SP Black Justerbar
Ata Arms SP Black Justerbar

Ata Arms SP Black Justerbar

Pris:
14 390,00 kr
11 990,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

ATA SP Black er en serie med nydelige hagler .Løpet er på 71cm og er perfekt egnet til jakt. Dette er et trygt valg for deg som ønsker en hagle du kan stole på til en fornuftig pris.

Låskassen er i aluminium (Black) og har en enkel selektiv utløsermekanisme med automatiske ejektorer. Løpet er ventilert i matt utførelse, noe som gir våpenet et eget preg. Skjefte er utformet i Tyrkisk oljet valnøtt med justerbar kinnstøtte. Leveres med 5 stk choker og

Vekt: 2900g
Avtrekker: Enkel avtrekker
Kolbemateriale: Oljebehandlet Valnøtt
Siktemidler: Fiberoptisk korn
Sikring: Automatisk med løpsvelger
Løplengde: 71 cm

Kaliber 12/76

OM ATA ARMS

Celal Yollu lagde sin første hagle i 1955 og i 1967 ble den første dobbeltløperen produsert. I 2002 ble livsverket solgt til Beretta. Eierskapet med Beretta syntes godt når vi ser på hagle modellene. I 2010 døde Celal Yollu, og hans to sønner
bringer tradisjonene videre. Ata Arms er verdenskjent for sin hagle-produksjon og i 2013 ble det produsert 46 000 hagler!
Produksjonen består av hagler under eget navn og hagler for mange kjente merkenavn som Weatherby og Marrochi. Hagle produksjonen har pågått siden 1959 og firmaet følger opp den teknologiske utviklingen på en beundringsverdigmåte. Tyrkisk Valnøtt er det god tilgang på samt stål fra de beste europeiske stålprodusentene.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.