0,00 kr
Forstørr bilde
Børstemark Lilla/Svart
Børstemark Lilla/Svart

Børstemark Lilla/Svart

Pris:
69,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Imitasjon av Børstemark som er populær mat for all fisk som lever i sjøen, dette er en viktig flue fra januar til april. Børstemarkene er mest tilgjengelige for fisken i tidsrommet februar-april når de svermer/parrer seg. Tidspunktet for svermingen er gjerne knyttet til rett temperatur i vannet sammen med fullmåne. Mange sier det skjer rundt 7-10 grader i mars måned.

Fluemønsteret du får her er laget med dubbing av african goat som er et ganske transparent naturmateriale med samme glans som selull. Kulehodet er av messing for å gi flua en viss tyngde samt tilføre litt jiggende gange uten å bli for tung/stupe for brått.  Den spunnede kroppen er forsterkert med PE Multifilament og du kan bytte ut kroken da denne er tredd på i en løkke i enden. Lengden på flua er 7cm som vi menter er spot on til en rekke arter børstemark. Fisker du både i salt- og ferskvann så kan du med fordel prøve ut flua i vann hvor fisken beiter aktivt på igler.

Børstemark Black er en allround farge som passer godt til fiske om natta da de svermer og på områder med mørkere bunn med steiner, tang og tare.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.