0,00 kr
Forstørr bilde
CDC Black Ant
CDC Black Ant

CDC Black Ant

Pris:
29,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Fiske med maurimitasjoner i skogsvann er ofte sammenfallende med begrensede kastemuligheter. Ørreten plukker gjerne maur langsetter kanter med mye vegetasjon. Her føler den seg trygg. Dette er en typisk situasjon hvor man må ty til vannkast og en CDC Black Ant tåler gjentatte vannkast bedre enn mange andre maurimitasjoner.

En sort maur i størrelse 14 eller 16 er en generelt god fiskeflue, så det behøver ikke være sverming på gang for at den skal fungere. Fiskene som patruljerer langsetter land er ofte ganske opportunistiske.

Før du begynner å kaste impregnerer du flua med Guideline CDC Gel eller TMC Dry Magic. Når den begynner å flyte dårlig tørker du den med Fario Amadou eller TMC Flykerchief II før du evt. impregnerer flua på nytt. Det er også mulig å bruke TMC Dry Shake Dun på denne mauren etter at du har tørket flua. I innsiden av lokket på Dry Shake boksen er det en liten pute som det alltid har festet seg litt pudder på. Gni oversiden av mauren inntil puta og blås av overskytende pudder. Da tåler flua ennå noen vannkast. Man kan selvfølgelig putte hele mauren opp i Dry Shake boksen, men vår erfaring er at fisk som går og plukker litt vilkårlig, foretrekker en maur som ikke står altfor høyt på vannet.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.