0,00 kr
Forstørr bilde
CDC Elk Hair Caddis
CDC Elk Hair Caddis

CDC Elk Hair Caddis

Pris:
29,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Hans Weilenmann's variant (CDC & Elk) av Al Troths Elk Hair Caddis. I denne flua er tradisjonelt dubbet kropp og hanehackle byttet ut med CDC som gir en litt mer lettdresset flue som vi synes fungerer bedre enn originalen på blikkstille vann. CDC Elk Caddis er en skikkelig klassiker og meget god fiskeflue for både stille vann og elv og er å anse som en basisflue i boksen.

I Stille vann fiskes den gjerne med små rykk/striping. I elv så kan du fiske den stripefritt eller med striping. Gjør som de ekte insektene!



Tips for impregnering:

- Vingen impregneres med Gel, kropp og bein kan også impregneres med gel av typen som passer for cdc Feks. TMC Dry Magic og vår CDC Gel. CDC beina må impregneres meget varsomt.
- Etter en fisk så skyll flua i vann, tørk med amodou og bruk TMC Dry Shake Brush for å revitalisere flua. Ha på gel på vingen.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.