0,00 kr
Forstørr bilde
Daiwa SilverCreek 12 fot 12-40gr m/Daiwa Exceler 5000
Daiwa SilverCreek 12 fot 12-40gr m/Daiwa Exceler 5000

Daiwa SilverCreek 12 fot 12-40gr m/Daiwa Exceler 5000

Pris:
3 647,00 kr
3 290,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Dette settet er satt sammen for deg som vil ha mye for pengene. Daiwa er et godt kjent merke verden over og leverer ypperlig kvalitet i alle komponenter til en svært hyggelig penge. SilverCreek-stengene er intet unntak. Med en følsom toppaksjon og kraftige rygg er den stangen fantastisk godt egnet for fiske med wobbler i de mellomstore til store lakseelvene. Selv om den kan virke litt kort er det ingen problem å ta med denne stangen i de store elvene. Wobblere er som regel laget av balsatre eller ulike typer plast, noe som gjøre de svært lette. Det er derfor viktig å ha en stang med en aksjon som egner seg for nettopp dette. Det er derfor vi har valgt nettopp denne modellen på 12 fot. Kombinert med Exceler-snellen fra samme merket har du et sett for deg som vil ha god kvalitet til en fornuftig pris. Snellen har en dyp spole med mye kapasitet noe som er nødvendig når man fisker i de store elvene. Den har også en jevn og fin gange med en kraftig brems. Vi har valgt å sette på Owners Blue Eye sene av den grunn at det er den beste monosenen vi har testet til wobbler-fiske. Det er en sene som er svært elastisk med mye strekk, som er en fordel under tilslag. Samtidig tvinner den seg ikke og er veldig langtkastende kontra tykkelsen på linen, noe som er en fordel når man skal kaste lette wobblere. I dette sette har vi på sene i tykkelse 0,37mm som har en bruddstyrke på 11,8kg, noe som kan virke lite men tro oss når vi sier at den er mer en sterk nok! På en snelle i størrelse 5000 vil du få innpå rundt 150 meter.

Om stangen:

Daiwa 23 Silvercreek Spin er en imponerende mellomklassestang som gir deg utrolig mye for pengene.

Silvercreek Spin kommer i et imponerende forskjellige lengder og kastevakter og har fokus på gode kasteegenskaper. Stengene er bygget med en noe dypere, klassisk aksjon noe som gjør de til gode allroundere ettersom de kan brukes til en rekke tradisjonelle stilarter som slukfiske, meitefiske og fluefiske med dupp (sistnevnte for modellene over 10’).

Denne stangserien er en videreutvikling av den populære 2018 serien. Stengene er bygget av det samme materiale som den tidligere serien av Silvercreek, men oppgradert med ekstra forsterkninger og en ekstra beskyttende coating samt nye modeller av Seaguide stangringer.

Stengene er 4-delte som gjør de lette å transportere. Transporttrekk i neopren gir ekstra beskyttelse.

Om snellen: 

Med anvendelsen av det nye Zaion V-komposittmaterialet, var Daiwa i stand til å designe den nyeste generasjonen av den meget vellykkede Exceler LT-serien betydelig sterkere og lettere enn noen gang før. Det forvrengningssikre Zaion V-materialet gir en betydelig forbedret styrke, samtidig som den reduserer vekten. Ved å bruke dette materialet er giret sikkert plassert i spolekroppen og tar seg av en silkemyk opplevelse.

På grunn av LT-design kombinert med Tough Digigear er sveivekraften og kraftoverføringen forhøyet, noe som gir en lengre levetid. ATD-Bremsen fungerer uten startmotstand og tilbyr enorm motstand.

Longcast ABS-spolen laget av aluminium med optimalisert spolekant reduserer friksjon når du kaster, slik at du kan nå større avstander. 

  • LT (Light & Tough)
  • Zaion V® body
  • 5 ball bearings
  • Zaion V®
  • Air Rotor®
  • TOUGH DIGIGEAR®
  • ATD™ drag system
  • Infinite Anti-Reverse®
  • Aluminum Air spool
  • Screw in CNC cut aluminum handle
  • Hi-Grip handle knob
  • AIR BAIL®

Om senen:

Owner Broad Blue Eye/Silver Eye er en fluorimpregnert Hi-Tech monofil sene fra Owner, produsert i Japan. Sena er høyt verdsatt blant Japans konkurransefiskere og kjennetegnes som veldig myk og med lite minne. Dette gir lange og problemfrie kast uten tvinn og uforklarlige knuter. Høy knute- og slitasjestyrke er også egenskaper du får med her. Dette er en sene vi vil anbefale på det sterkeste. Denne vil ikke skuffe deg!

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.