0,00 kr
Forstørr bilde
Danica Dun
Danica Dun

Danica Dun

Pris:
36,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Døgnfluen Ephemera danica lever 2-3 år som nymfe. Den tilhører kategorien gravende døgnfluer (som E. vulgata) og er i nymfestadiet stort sett utilgjengelig for fisken. Unntaket er i forkant av klekkingen hvor nymfene er aktive svømmere. E. Danica finner du i strømmende vann, E. vulgata i stille vann eller i svært sakteflytende elvepartier. Nymfen er lang og slank – opptil 25 mm lang. Som voksent insekt kan den også oppnå samme imponerende størrelse.

Det er ulike løsninger på å imitere en døgnflue med en såpass stor kropp. Vår erfaring er at polychenille er en av de mest funksjonelle . Det gir en bevegelig kropp som ikke forhindrer effektiv kroking samtidig som materialet har gode flyteegenskaper. str 10.

Ta deg god til å impregnere flua grundig. Størrelsen kan gjøre det fristende å påføre for mye i en omgang. Men doser som det var en mindre flue og ta på i flere. TMC Dry Magic, Guideline CDC Oil eller Guideline CDC Gel. 

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.