0,00 kr
Forstørr bilde
Ekkolodd Fishfinder Smartphone
Ekkolodd Fishfinder Smartphone

Ekkolodd Fishfinder Smartphone

Pris:
2 290,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Deeper Fishfinder er et portabelt, trådløst ekkolodd som gir deg muligheten til å finne ut hvordan det ser ut under overflaten, samt finne fisken nesten uansett hvor du drar. Alt du trenger er en android/apple-basert telefon, eller om du foretrekker større skjerm kan du bruke en tablet eller ipad.

Selve deeper-enheten er 6,5 cm. i diameter og kontakten med din enhet på land opprettholdes ved hjelp av bluetooth. Svingeren har to frekvenser på 90kHZ(15°) og 290kHz(55°). I tillegg er det innebygd temperatursensor. Enheten opererer med et maksdyp på 40 meter og har en rekkevidde på ca 80 meter fra selve skjermenhet til giver.

Dette gjør at du har muligheten til å dekke et relativt stort område. I appen har du enkel og avansert modus samt en egen isfiskemodus. I tillegg finner du en rekke andre alternativer og funksjoner i appen. Perfekt for isfisketuren eller utforskning av ukjente vann.  I esken finner du: instruksjonsmanual, oppbevaringsveske, ladekabel med 220V stikkontakt samt 12V for bil. 3 stk. festeøyer som skrus inn i giverenheten.

Kompatibel til Smarttelefoner og Nettbrett.

Dual Beam Sensor. (2 Stråler).

Fungerer i fersk- og salt-vann.

Testet for isfiske.

 
   

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

Et genialt overnattingssystem. Utgangspunktet er en stor hengekøye i fallskjerm-nylon (super-lett, pustende og sterk). Triple sømmer med marin tråd som ikke råtner. Hengekøya er garantert for 180kg.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.
Webdesign