0,00 kr
Forstørr bilde
Flueboks Guideline Tri Foam L
Flueboks Guideline Tri Foam L

Flueboks Guideline Tri Foam L

Pris:
129,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Slim Tri Foam er solide, glassklare fluebokser laget av solid polykarbonat. Boksene godt egnet for de fleste typer tørrfluer, nymfer og streamere. Takhøyden inni er på 15mm som gjør at du kan f.eks ha litt store fallskjermfluer opp i krokstørrelse 10/12 uten at du får vingene i klem mot lokket, boksene har en allsidig dimensjon for å huse tørrfluer, nymfer og streamere uten at den blir for tykk. Denne typen flueboks er vår favoritt til fluer som man gjerne bruker visse tider av sesongen. F.eks:  Euronymfer, mygg, høstboks for skauen eller favoritter for fjellet og ikke minst! En kolleksjon med masse små døgnfluer og mygg for det krevende og fantastisk morsomme høstfisket i elva. En perfekt konseptboks! Tri-foamen er limefarget som gir god kontrast mot de aller fleste fluetyper.

Boksene kommer i 2 størrelser som passer inn i alle våre jakker, vester og bæresystemer.

Medium 156mm lang x 107mm bred og er 27mm tykk. Medium har 13 slits i bredden og 10 rader, total 130 slits til å feste fluene i.
Large  måler 186mm land x 130mm bred x 27mm tykk. Large har 17 rader i bredden og 12 rader, total 204 slits til å feste fluene i.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.