0,00 kr
Forstørr bilde
Fluestang 2instincts Master 14,4 fot # 10/11
Fluestang 2instincts Master 14,4 fot # 10/11

Fluestang 2instincts Master 14,4 fot # 10/11

Artikkelnr:
Master 14,4 fot # 10/11
El-nummer:
Master 14,4 fot # 10/11
Pris:
5 990,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Tanken bak Master serien var å skape en stang serie for flest mulig fiskesituasjoner for den bevisste fluefisker. Vi trengte en stang med forholdsvis kort arbeidsvei samtidig som høy linehastighet skulle oppnås i trange og vanskelige situasjoner. Dette har vi lykkes med og Master serien er en serie stenger som gleder ihuga fluefiskere som fisker alle situasjoner med mange kast varianter.
Aksjonen er dyp med kort slaglengde samtidig som vi har en topp del som er følsom. Vi har lagt inn et ekstra parti like over håndtaket med spenstig grafitt som gir deg et fantastisk kikk og høy linehastighet ved behov.

Serien har klassisk stil kombinert med moderne teknologi. Fargen er varm brun med mørkebrune surringer. Alle 4 delene er merket med navn for bedre oversikt og montering. Stengene leveres med to like topper hvis uhellet skulle være ute. Leveres i nydelig firkant stangtube i kanvas og skinn med reim, luftehull, navne kort holder og låsemulighet. Må sees.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.