0,00 kr
Forstørr bilde
Grå Frede
Grå Frede

Grå Frede

Pris:
42,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

En fin spettet allround dagflue i klart vann som også kan gå for å være en lys kutling. Dette er en flue som passer godt når strategien er å kaste langsetter land med flyteline eller en slow intermediate. De lyse fargene gjør at flua matcher byttedyr som til en viss grad er gjennomsiktige. str 8.

Det er lett å falle for fristelsen å prioritere flash og skarpe farger når man kjøper sjøørretfluer. Men påfallende ofte er det de litt mer anonyme fluene som gir uttelling. Grå Frede har over tid såpass mange sjøørreter på samvittigheten at den har en selvskreven plass i sjøørretboksen.

Fisker du grunt må du regne med å sitte fast av og til. Husk å kontrollere krokspissen når du har hatt bunnapp. Skarpe kroker er avgjørende. Det tar deg kun få sekunder å redde flua med en Ezy-Lap krokbryne.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.