0,00 kr
Forstørr bilde
Guideline Coastal Copper
Guideline Coastal Copper

Guideline Coastal Copper

Pris:
499,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Tilgjengelig ca 1. juni 2022. Guideline Coastal kobber/sølv polariserte. Designet med en blank svart polykarbonatramme. Linsene er kobberpolarisert TAC med Silver Revo speilbelegg for å gi et pent og estetisk utseende. Kobberlinsefargen er en brun tone med en lett rødlig fargetone.

 Vi tror dette er det beste valget for spottefiske da den brune/røde tonen gir økt kontrast.  Samtidig er den mørk nok til å være behagelig å bruke også i sterke lysforhold.

Som med alle Guideline-solbriller har de en UV400 beskyttende belegg som blokkerer 100 % av skadelige UVA- og UVB-stråler.

Polariserte linser reduserer overflaterefleksjoner og reduserer gjenskinn betydelig og gjør det mye lettere å se fisk i vannet. Polarisering reduserer også tretthet i øynene og øker visuell nøyaktighet og forbedrer visuell ytelse. Våre Coastal-solbriller leveres i et slitesterkt hardt etui med glidelås med en rengjøringsklut inkludert.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.