0,00 kr
Forstørr bilde
Guideline Compline PRO skyteline
Guideline Compline PRO skyteline

Guideline Compline PRO skyteline

Pris:
449,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Compline PRO™ er uten tvil vår beste monofile skyteline noensinne! Med sin ovale form slipper den vannet lettere enn tidligere skyteliner. Glatt og jevn overflate sammen med lav strekk og tynn diameter, gjør dette til en helt fantastisk skyteline.

Materialets egenskaper gjør det veldig enkelt å strekke ut spoleminne, også når den er helt tørr. Den unike overflatebehandlingen gir en skyteline med superglatt coating som virker til å vare evig. Vi ble ekstra fornøyde med at eventuelle «knekker» som kan oppstå etter knuter/floker mer eller mindre forsvinner av seg selv hver eneste gang. Vi har aldri opplevd å bruke en skyteline som bevarer følelsen av å være ny så lenge som nå!

De skarpe fargene vi har benyttet gir det en line som synes veldig godt, også i dårlige lysforhold. Compline PRO™ kommer i 4 ulike modeller og selges på spoler med 100 meter, på 50meter er den en tydelig markering som gir deg kontroll på lengden dersom du ønsker å dele den i to. Compline PRO™ er spesiell, vi våger påstanden markedets beste!

Compline PRO™ tilgjengelige modeller:
Compline PRO™ 25 lbs - Hvit
Compline PRO™ 35 lbs - Oransje
Compline PRO™ 45 lbs - Gul
Compline PRO™ 55 lbs – Grønn

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.