0,00 kr
Forstørr bilde
Guideline Elevation 9,9 fot #7 m/Guideline Nova 79
Guideline Elevation 9,9 fot #7 m/Guideline Nova 79

Guideline Elevation 9,9 fot #7 m/Guideline Nova 79

Pris:
6 697,00 kr
5 799,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Dette settet har vi satt sammen for den litt mer viderekommende fluefiskeren men også et sett som er svært godt egnet for nybegynneren. Sammenlignet med Stoked-serien til Guideline har Elevation en litt raskere aksjon, noe som gjør at den er mer spenstig men fremdeles veldig lettkastet. Vi har selv testet denne stangserien i en rekke ulike modeller og vi er alle positivt overrasket over hvor lettkastede og presise de er, spesielt med tanke på prispunktet. Kombinerer du dette med Guidelines nye NOVA-snelle har du en kanonpakke! Snellen er designet med tanke på miljøet i fokus, i tillegg til dette har den en jevn og fin gange med en brems til å temme den atlantiske villaksen. Snøret er kanskje noe av det viktigste og kan være helt avgjørende om du skal lykkes. Bullet-linen fra Guideline er vår bestselger til enhåndsfiske etter laks i elv, og med god grunn! Snøret er designet for å bli lite påvirket av vind og skyter rett og slett som ei kule. Noe som gjør det svært godt egnet når det er trangt om plassen bak, noe det ofte kan være i de mindre lakseelvene. 

Om stangen: 

Elevation fluestenger er banebrytende med siste nytt innen materialer, produksjonsteknikk og er bygget med miljøvennlige komponenter.
Denne stangserien er et nytt steg mot vårt mål om mer bærekraftige produkter og vil lede an fremtidens stangproduksjon hos Guideline. Vi har jobbet hardt med detaljene i disse stengene for å utvikle et seriøst miljøbevisst alternativ til alle fluefiskere. I tillegg har vi tatt i bruk helt ny teknologi og materialer som gjør at Elevation fremstår som en topp moderne serie. Nye metoder for å utvikle klingene lar oss overvåke kraft- og aksjon mye mer presist. Dette gjør at vi kan eliminere uønsket materiale i hver enkelt stangdel for å gjøre stengene så lette som mulig uten at det går på bekostning av styrken i klingen. Stengene er ekstremt lette (9ft #5 veier 72g), responsive og er de mest solide standard stengene vi har laget noensinne.

Elevation aksjonen kjennetegnes av en lett og følsom tupp med god stabilitet med en jevn progressiv bøyningskurve nedover i klingen. Dette er spenstige og lettkastede stenger som tilgir mye kastefeil og genererer høy linehastighet. Du får lett kontakt med hele klingen i alle typer kast. Oppsummert er dette topp moderne fluestenger som passer for fluefiskere på alle nivåer.

Elevation 9'9ft #6-7-8: Stenger laget for både elv- og innsjøfiske etter ørret, sjøørret og laks. Den nye 9'9 fots lengden er det beste kompromisset mellom 9'6 og 10fot. Det gir deg kreftene til en 9'6 foter og rekkevidden til en 10'. Lettere, spenstigere og mer følsom enn en 10 foter.

Om snellen:

NOVA-fluesnellen har et imponerende utvalg av tekniske funksjoner. Snellen er laget av resirkulerte råmaterialsblokker, og er et aluminiumsvidunder forpliktet til bærekraft. Spesielt står det stolt som et engangsplastfritt produkt, med resirkulerte 600D snellefutteraler og emballasje. En fullstendig utvendig oppgradering av aluminiumskomponenter betyr en dedikasjon til økt kvalitet, ytelse og holdbarhet. De optimaliserte karbon-bremsesystemet er omhyggelig utformet for å levere brems som passer til formålet, skreddersydd for hver snellestørrelse.

Om snøret:

Bullet er førstevalget for streamerfiske, kyst- og elvefiske etter sjøørret og en bestselger til laksefiske med enhåndsstang. Dette fluesnøret er veldig lite påvirket av vind og har svært gode skyte-egenskaper, går som ei kule! Som er viktige egenskaper på fjellet, i elva eller ved kysten hvor det er vindutsatt. Til tross for sin moderate klumplengde er Bullet allikevel velbalansert slik at linebukten holder seg hele veien ut og ikke kollapser selv på lange kast. Et meget effektivt snøre som lader stangen godt med kort line ute og krever minimalt med luftkast før du sender det avgårde. Du kaster lett langt med minimal kraftbruk! Bullet er ypperlig til vannkast (spey), letthåndterlig og praktisk når du fisker på plasser med få eller ingen muligheter for bakkast.

Klumplengde i #7: 9,25m

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.