0,00 kr
Forstørr bilde
Guideline Elevation 9 fot #5 m/Guideline Nova 46
Guideline Elevation 9 fot #5 m/Guideline Nova 46

Guideline Elevation 9 fot #5 m/Guideline Nova 46

Pris:
5 897,00 kr
4 990,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Settet der du får mye for pengene! Både nybegynnere og mer viderekommende vil kunne finne glede i denne pakken vi har satt sammen. Elevation er stangserien som kommer kneppet over Stoked-serien til Guideline. Den største forskjellen er at Elevation bruker en dyrere type karbon noe som gjør at du får en litt raskere aksjon i klingen. Men dette er fortsatt svært lettkastede stenger med en aksjon tilgivelig for kastefeil. Vi har selv testet Elevation i en rekke ulike modeller og er veldig imponert over hvor lettkastede de er, men også hvor lette og presise de er. Kombinert med NOVA-snellen til Guideline har du et kanonsett! NOVA er designet med miljøet i fokus, og er den første snellen som er laget av resirkulerbart materiale. Samtidig har den en fin jevn gange med en brems som er mer en kraftig nok. Dette har vi da valgt å kombinere med et snøre fra Guideline kalt Presentation. Et snøre med en kort klump som gjør det veldig lettkastet, men også et snøre som er laget for delikate presentasjoner når man fisker på sky og vanskelig ørret! 

Om stangen:

Elevation fluestenger er banebrytende med siste nytt innen materialer, produksjonsteknikk og er bygget med miljøvennlige komponenter.
Denne stangserien er et nytt steg mot vårt mål om mer bærekraftige produkter og vil lede an fremtidens stangproduksjon hos Guideline. Vi har jobbet hardt med detaljene i disse stengene for å utvikle et seriøst miljøbevisst alternativ til alle fluefiskere. I tillegg har vi tatt i bruk helt ny teknologi og materialer som gjør at Elevation fremstår som en topp moderne serie. Nye metoder for å utvikle klingene lar oss overvåke kraft- og aksjon mye mer presist. Dette gjør at vi kan eliminere uønsket materiale i hver enkelt stangdel for å gjøre stengene så lette som mulig uten at det går på bekostning av styrken i klingen. Stengene er ekstremt lette (9ft #5 veier 72g), responsive og er de mest solide standard stengene vi har laget noensinne.

Elevation aksjonen kjennetegnes av en lett og følsom tupp med god stabilitet med en jevn progressiv bøyningskurve nedover i klingen. Dette er spenstige og lettkastede stenger som tilgir mye kastefeil og genererer høy linehastighet. Du får lett kontakt med hele klingen i alle typer kast. Oppsummert er dette topp moderne fluestenger som passer for fluefiskere på alle nivåer.

Om snellen:

NOVA-fluesnellen har et imponerende utvalg av tekniske funksjoner. Snellen er laget av resirkulerte råmaterialsblokker, og er et aluminiumsvidunder forpliktet til bærekraft. Spesielt står det stolt som et engangsplastfritt produkt, med resirkulerte 600D snellefutteraler og emballasje. En fullstendig utvendig oppgradering av aluminiumskomponenter betyr en dedikasjon til økt kvalitet, ytelse og holdbarhet. De optimaliserte karbon-bremsesystemet er omhyggelig utformet for å levere brems som passer til formålet, skreddersydd for hver snellestørrelse.

Om snøret: 

Presentation kom i 2002 og er en klassiker og bestselger gjennom mange år. Opprinnelig designet for ørretfiskere som har behov for en lettkastet line til små- og middelsstore vann og elver hvor plassen til å utføre kast kan være krevende og behovet for å kaste langt er mindre viktig enn selve presentasjonen av flua.

Presentation+ er en meget god allroundline som er lettkastet og presterer godt opp til lengder litt over 20m. Når du kaster fra trange posisjoner er dette snøret bedre enn liner med lengre klump. Du kan kaste med mindre line utenfor stangtuppen og skyte lengre med dette snøret. Siden mesteparten av kastevekten ligger i bakkant av klumpen er Presentation perfekt til alle typer vannkast (spey/switch).

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.