0,00 kr
Forstørr bilde
Guideline Elevation Brook 8 fot #4
Guideline Elevation Brook 8 fot #4

Guideline Elevation Brook 8 fot #4

Pris:
2 999,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Elevation Brook fluestenger er primært laget for finfiske i mindre elver og bekker. De er også ypperlige til fiske i små tjern der det er trangt om plassen og du ønsker litt enklere håndtering på nærfisket. Serien består av 3 modeller som dekker dette fisket perfekt med sine ulike egenskaper. Disse stengene har de samme miljøvennlige komponentene og produksjonsmetodene som øvrige Elevation stenger. Finishen er gjenkjennbar: Grå sobre klinger og metalldeler i matt finish gir et diskret/»stealthy» utseende, som ikke kaster reflekser når du sniker deg innpå sky fisk.

De to Brook stengene i #3 7’2» og #4 8’ kjennetegnes av en middels rask, progressiv aksjon. Du får raskt kontakt med øvre deler på kortere kast uten for mye bøy i stangen. Det lar deg kaste med korte og presise bevegelser når du fisker i trange posisjoner. Midt- og bunndel kommer etter hvert som du øker presset med mer line under kastingen. Elevation Brook er spenstige stenger som er skikkelig morsomme å fiske med. For å utnytte stengene maksimalt til fiske i små elver og bekker anbefaler vi at du kikker på vår Brook WF som er skreddersydd til disse stengene. Lengden til tross, dette er stenger som kan levere lange kast.

Brook TLT #3/4/5 7'6" er en spesialstang for den populære fiskestilen «Tecnica Lancio Totale» som stammer fra Italia. Dette er en lynkjapp stang, laget for å kunne stoppe momentant og følge dine bevegelser uten å nøle. Denne kastestilen er stikk motsatt av normalen hvor vi følger stangens aksjon og bevegelser. Stangen skal følge deg! Les mer om denne under modellinfo.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.