0,00 kr
Forstørr bilde
Guideline LPX Chrome 9,9 fot #7 m/Guideline Halo 67
Guideline LPX Chrome 9,9 fot #7 m/Guideline Halo 67

Guideline LPX Chrome 9,9 fot #7 m/Guideline Halo 67

Pris:
9 797,00 kr
8 499,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Om du er den fiskeren som kun er ute etter det beste, treng du ikke lete lengre! Dette settet er satt sammen med tanke på den erfarne fluefiskeren som har mange turer i sesongen. Noe som krever både ytelse og kvalitet i alle komponenter. LPX Chrome er designet med tanke på laksefiskeren med en helt ny type aksjon. Når du kaster med denne stangen vil du kjenne hvor lett den er, men samtidig stabil, presis og svært lettkastet! Her på butikken er det flere av oss som har LPX Chrome i en rekke ulike modeller og med god grunn, de er rett og slett bare fantastiske! Snellen er noe av det bedre som kan oppdrives i sin prisklasse. Den har storspole design for rask innsveiving, noe som er kjekt å ha når hver meter backing teller. Den har en utrolig jevn og fin gange med et mykt, lukket og ikke minst kraftig bremsesystem, som kan vær avgjørende for å hindre at laksen skal svømme uttfor brekkanten. Snøret er kanskje noe av det viktigste og kan være helt avgjørende om du skal lykkes. Bullet-linen fra Guideline er vår bestselger til enhåndsfiske etter laks i elv, og med god grunn! Snøret er designet for å bli lite påvirket av vind og skyter rett og slett som ei kule. Noe som gjør det svært godt egnet når det er trangt om plassen bak, noe det ofte kan være i de mindre lakseelvene. 

Om stangen: 

LPX Chrome fluestenger er bygget med en splitter ny Guideline-stangaksjon. De har en medium rask, ¾ dyp aksjon. Det unike er når stenge belastes kjenner man straks den dype kraften som slår tidlig inn i kastet, uten at hastigheten ofres i stanga. De er ultra-lette, utrolig stabile med en umiddelbar respons som kobler deg til fluekastet på en helt ny måte.

Denne stangserien er designet for deg som jakter på vandrende storørret, sjøørret og laks. LPX Chrome er premium fluestenger fullpakket med komponenter og egenskaper du sjelden ser på dette prisnivået.

Hemmeligheten bak de distinkte stangaksjonene er den nye C.A.P M4.0™ teknologien vår. Den består av et avansert karbonmønster som gir klingen unike egenskaper. Aksjonen er medium rask med et raskt tilbakeslag. Tuppen har rikelig med stabilitet til å sette skarpe linebukter og styrke til å løfte tunge synkeliner. I kastet kommer du lett i kontakt med de nedre delene av stangen, som setter skikkelig fart og virkelig sparker til i stopp bevegelsen. Med disse egenskapene kan du kaste langt og uanstrengt med liten kraftbruk. Sist, men ikke minst har stengene en unik sidestabilitet. Det gjør at fluelina følger stangen ekstremt godt når du svinger og roterer i kastet. Når kraften går i lengderetningen treffer du bedre på kastene, øker presisjonen, får høyere linjehastighet og renere linebukter. Dette er virkelig en helt ny aksjon som vil sette standarden for våre fremtidige fluestenger.

LPX Chrome fluestenger har spesialdesignede snellefester, håndtak av høyeste kvalitet kork (flor) med gummikorkforsterkninger for å tåle hard bruk over lang tid. Med 9,9 fot lende og i klasse #6, 7 og 8 er stengene designet for å håndtere større fluer og krevende forhold på jakt etter vandrende storørret, sjøørret og laks. Vektklassifiseringen på disse stengene er spot-on og gir ingen grunn til å overbelaste. Liker du å fiske med klupmer, anbefaler vi 3D+ Compact, 4D Compact Multi Tip eller våre ULS-liner. Et hot tips hvis du liker å fiske oppstrøms med bomber er å bruke vår WF Bullet line.

LPX Chrome SH 9’9” #7 - er bygget for å håndtere større fluer på jakt etter storørret, sjøørret og laks. Vektklassifiseringen på disse stengene er spot-on og gir ingen grunn til å overbelaste. Et hett tips er å bruke vår WF Bullet line hvis du liker å jakte på "chromes" oppstrøms med bombere. En favoritt stang blant våre enhånds laksefiskere!

Om snellen:

Halo har markedsledende egenskaper i sitt segment med topp kvalitet i alle deler av produksjonen. Disse storspole fluesnellene er CNC frest av aluminium i høy kvalitet for kompromissløs funksjonalitet og en herlig fiskeopplelvelse. Alle modeller kommer med hel ramme som eliminerer problemet med skyteliner som kiler seg mellom spole og hus. En konstruksjon som hensyntar dagens mangfold av flueliner i alle klasser. Halo har storspole design med en middels bredde for rask innsveiving. Linen legger seg lett pent på spolen og skaper mindre minne på fluesnøret. Det gjennomprøvde bremsesystemet er mykt, lukket og har et bredt register av innstillinger. Halo består av 6 modeller som spenner seg fra det mest delikate nymfefisket via ørret og laks til knallharde kamper med tropisk fisk.

Om snøret: 

Bullet er førstevalget for streamerfiske, kyst- og elvefiske etter sjøørret og en bestselger til laksefiske med enhåndsstang. Dette fluesnøret er veldig lite påvirket av vind og har svært gode skyte-egenskaper, går som ei kule! Som er viktige egenskaper på fjellet, i elva eller ved kysten hvor det er vindutsatt. Til tross for sin moderate klumplengde er Bullet allikevel velbalansert slik at linebukten holder seg hele veien ut og ikke kollapser selv på lange kast. Et meget effektivt snøre som lader stangen godt med kort line ute og krever minimalt med luftkast før du sender det avgårde. Du kaster lett langt med minimal kraftbruk! Bullet er ypperlig til vannkast (spey), letthåndterlig og praktisk når du fisker på plasser med få eller ingen muligheter for bakkast.

Klumplengde i #7: 9,25m

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.