0,00 kr
Forstørr bilde
Guideline LPX Tactical 9 fot #5 m/Guideline Fario LW 46
Guideline LPX Tactical 9 fot #5 m/Guideline Fario LW 46

Guideline LPX Tactical 9 fot #5 m/Guideline Fario LW 46

Pris:
9 897,00 kr
8 290,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Settet som er skreddersydd for ørretfiske! LPX Tactical er en stang som gir deg en helt ny følelse for stenger til ørretfiske, og er noe som bare må prøves. Den nye teknologien brukt i stengene gjør de lette og gir en unik følelse av følsomhet, kraft og stabilitet. Noe som resulterer i lange kast der det trengs, men også delikate presentasjoner når fisken er svært sky. Dette har vi kombinert med Fario-snellen til Guideline. Den har et utsøkt design og er en snelle Guideline har laget med tanke på ørretfiskeren. De har en stor bredde kontra snøreklassen de er laget til, av den grunn at den skal hente inn mest mulig line når du sveiver inn. Den har en veldig fin og jevn gange med en brems som er mer en kraftig nok til å temme drømmefisken. Snøret vi har satt på dette settet er Guideline Fario Elite, et snøre som kombinerer det beste fra korte og lange klumper. Noe som gjør det til et fantastisk allround-snøre. Er du den som jakter etter ørreten så snart isen drar og fisker til den er tilbake igjen, er dette settet laget for nettopp deg! 

Om stangen: 

LPX Tactical setter standarden for moderne stangaksjoner til ørretfiske. Disse stengene har det siste innen materialteknologi og gjennomtenkte kvalitetskomponenter i alle deler. C.A.P M4.0™ teknologien gir stengene en meget distinkt og presis aksjon, som gradvis våkner til liv når du belaster stangen mer og mer. Aksjonen er det vi liker å kalle trekvart-rask og har suveren stabilitet som passer for fluekastere på alle nivåer. Når du kaster på kortere distanse vil toppen og del 2 gi deg den følsomheten og presisjonen du trenger. På middels og lengre distanse kommer de nedre delene til liv og sørger for all den styrken og stabiliteten du har drømt om i en ørretstang. LPX Tactical er jevne og stabile fluestenger som passer til alle typer kast og fiskesituasjoner. Fluestenger du kan stole på når storfisken tar og du har 6x fortom. Topplett, svært lav svingvekt, rett og slett ultralett i hånden. Faktisk vekt sier det samme: 9ft #5 veier kun 70 gram!

9 foterne er ultralette fluestenger for de som liker denne klassiske lengden med fordelen av ekte lettvekts følelse i den den anbefalte line vekten. Utrolig allsidige fluestenger som er mindre påvirket av vind og har en raskere aksjon enn 9'9 stengene. Stengene i klasse #2 og #3 er nymfe- og tørrfluestenger for det aller mest delikate fisket på kort og middels distanse. Dette er «kosefiskestenger» som du gjerne tar med på snikfiske langs breddene av vann og elver som ikke nødvendigvis har de største fiskene. Allrounderne #4 og #5 er nr 1. modeller for et variert fiske etter ørret med tørrflue og nymfe. Disse takler fint de tynneste fortommene du tør sette på og er like gode på kort og lang distanse. #6 er stangen for deg som gjerne oppsøker litt mer vindutsatte steder på f.eks. fjellet og ønsker en stang som håndterer streamere i tillegg. #7 har vi laget for å bedrive et moderne streamerfiske, gjerne med tunge leddede fluer og synkeliner i harde strømmer.

Om snellen: 

Den første Guideline snellen noensinne designet eksklusivt for ørretfiske. Hver eneste detalj og funksjon har blitt utviklet med en ting i hodet; å lage en perfekt, lett, moderne, pålitelig og likevel solid snelle for seriøse ørretbomser.

Disse snellene er oppbygd med den solide X-konstruksjonen som på våre Vossosneller. Her tilpasset for å harmonisere med det slankere og mer grasiøse utseendet som Fario LW snellene har. X-konstruksjonen gir stabilitet og et særegent utrykk samtidig som man tilfører minimalt med dødvekt. Snellefoten er nedfelt i huset for å komme nærmere stanga. Slik at man oppnår bedre balanse og mindre dreimoment. På undersiden av spolehuset sitter det en liten fortomsholder som gjør at spissen ikke floker seg inn i snella under transport/lagring.

Bremsesystemet er vanntett, forseglet og består av skiver med grafitt/rustfritt stål. Justeringsområdet på bremseskruen er 360 ° med maks motstand på 1,3kg for 24 og 46 modellene som er mer enn tilstrekkelig for alt ørretfiske. 68 modellen har en litt kraftigere brems som er kalibert opp til 2kg som lett håndterer alt ørret, sjøørret og laksefiske.

Om snøret: 

Fario Elite kombinerer det beste fra korte- og lengre klumper og er selveste allrounderen i Fario serien. Taperingen er lik forrige versjon Fario og minner mye om Fario Tactical, men klumpen er lengre og måler 10,1m i #3 og #4 og 10,6m i #5-#7. Således faller den midt mellom Tactical og Distance. Dette fluesnøret er en allrounder i ordets rette forstand. Det fungerer godt til alle typer kast, er mer langkastet og tillater deg å holde mer line i lufta enn Fario Tactical. I hendene på en god kaster er delikate presentasjoner på 25m mulig. Fario Elite passer for fluefiskere på alle ferdighetsnivåer som søker den mest allsidige kombinasjonen av: Gode kasteegenskaper for alle typer kast, størst variasjon i kastelengder og mest allsidighet med tanke på ulike fiskeplasser. Snøret håndterer tørrfluer, nymfer og mindre streamere med eleganse.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.