0,00 kr
Forstørr bilde
Guideline NT11 10 fot # 7
Guideline NT11 10 fot # 7

Guideline NT11 10 fot # 7

Pris:
7 999,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

I NT11 fluestenger har Guideline brukt de aller nyeste og mest sofistikert grafittmaterialene som finnes, og som i dag brukes for å bygge fremtidens romfartøyer. Dette karbon materialet gir fluestengene noen helt unike og slående fordeler.

Den følbare effekten er en utrolig rask tilbakeslagshastighet og hvor lette, spenstige og distinkte stengene er. Klingene har et ytre og indre lag med T1100G grafitt som fungerer som en armering av de øvrige grafittfibrene.

Det gir stengene en overlegen bruddstyrke og holdbarhet. Resultatet er at vi nå kan designe de letteste og sterkeste fluestengene med den høyeste karbon modulusen, vi noen gang har bygget.

NT11 har en relativt dyp aksjon som turbo-lader stangen og leverer presise kast, selv uten å maksimere kraften. Men om du tilsetter mer kraft får du et kontant svar fra klingen. Den tolerante aksjonen betegnes som «full flex medium/fast» med en stiv stangtopp som fortsatt er følsom nok til å gjøre dem livlige og morsomme å kaste med.

Til tross for sin dype aksjon har stenge en imponerende løftekraft til tungt synkelinefiske. Dette er type stenger som passer for et bredt spekter av ulike kast og kastestiler. NT11 fluestenger er vårt mest prestisjefylte stangprosjekt noensinne og vårt nye flaggskip innen fluestenger.

Siden 1993 har vår filosofi vært å bygge førsteklasses fluestenger, uten å gå på kompromiss med hverken ytelse, styrke, vekt eller balanse. Vi fant det derfor naturlig at NT11 stengene også skulle være 6-delt, så du får plass til de i bagasjen uansett hvor du skal fiske i verden. .

MODELLENE
 

Disse stengene har en meget komfortabel aksjon som egner seg til både skandinavisk- og skagit-stil kasting. Designet for å hovedsakelig fungere optimalt med skyteklumper, wf-liner med moderat klumplengde som ULS og Bullet er også gode linevalg.

10’ #6 14-16 gr/215-245 grains
En stang for ørret, sjøørret og laks i mindre elver og med små til mellomstore fluer. Fungerer helt nydelig med vårt ULS 3D+ klumpsystem i #6/7 (16gr) eller ULS #6/7 Multi Tip og ULS WF-linen. Stangen takler også 3D+ Compact Heads i en vekt på 17 gram veldig bra, dette er rett på de øvre grensene for stangen, spesielt når du bruker litt større tubefluer eller streamer.

10’ #7 17-19 gr/260-290 grains
Sannsynligvis den best presterende 10' #7 stangen vi noen gang har laget! Mer komfortabel med større elver og de lengste kastene enn versjonen ovenfor.

Den klarer også vind og større fluer med letthet. En 4D Compact Multi Tip #7/8 SH 19g er perfekt match, og kaster også supert med 3D+ Compact 17gr og 19gr klumper I ulike densiteter. For fluefiskeren som ønsker en integrert skyteline, vil ULS WF Multi Tip i #7/8 (18gr) være et godt valg.

10’ #8 19-21 gr/290-220 grains
Den ultimate storfiskestanga for enhåndslaksefiske og stor sjøørret. Kraften denne stangen utløser må oppleves for å bli forstått.

Lett i hånden, med ubegrensede ressurser både når du kaster og kjemper med stor fisk. Den er optimalisert for å fungere sammen med våre 4D- og 3D-compact snører i 19 til 21 gram, men klarer også 23-grams klumper for de som foretrekker mer Skagit-stil på kastingen.


C.A.P T1100™ stangteknologi.

FLOR-kvalitet kork er nydelig og høyeste nivå med minimalt fyll og den mest solide. Endebutten har pulverkorkforsterkning.

Titan lineførerringer, øvrige stangringer i rustfritt stål med titanbelegg.

Spesialdesignede snellefester av vårt R&D team med semi-matt finish, overflaten er hard anodisert som gjør den mer ripe sikker.

Klingene kommer i en matt satengfinish med dyp karbongrå overflate som gir stengene et diskret og stilig utseende.

Ringene har mørkegrå hoved surringer med diskrete blå pyntesurringer på holker, lineførere og logoområde.

Stengene leveres i en lett stangpose laget av 4-veis stretch nylon. Stangtubene er laget av laget av lett polykarbonat med et kraftig polyesterstofftrekk og en logolapp i naturlig skinn.

C.A.P T1100 TEKNOLOGI


NT11 fluestenger bruker et ultraelastisk 46T karbonmateriale med svært lite resin som bindemiddel. Dette gjør det mulig å bygge fjærlette klinger med en spenstig følelse og perfekt balanse. Lag av T1100-grafitt med ekstremt høy strekk- og kompresjonsstyrke legges deretter til på både inn- og utsiden av 46T-materialet.

Resultatet blir en ekstremt sterk vegg med suveren ytelse, slitestyrke og pålitelighet i klingene. Sammen med dette bruker vi et finvevd karbon materiale med et mønster (Complex Axial Pattern) som har 0, 45, 90 og -45 grader kryss konstruksjon, også kalt CAP.

Resultatet er klinger med lynrask restitusjonshastighet, suveren retningsstabilitet, økt kastelengde og forsterket kompresjonsstyrke.
 
Med en Supersterk TORAYCA NANOALLOY®-nanoforsterket grafitt økes styrken og holdbarheten i stengene.

Kasting og kjøring av fisk forårsaker utallige repetisjoner i bøying av klingen, men med dette Nano-materialet forhindrer vi skader som kan oppstå ved ytre støt, indre påkjenninger eller tretthet i klingen.

Oppsummert kan vi si at materialegenskapene i våre NT11 klinger kan beskrives med disse enkle ordene; EKSTREM STYRKE, LAV VEKT og OVERLEGEN TILBAKESLAGSHASTIGHET.

T1100G grafitt er utviklet for å sende romfartøy til mars og NT11 er de første fluestengene i verden som tar i bruk dette materialet. NT11 bruker svært avanserte produksjonsprosesser og materialer som er umulig å etterlikne hos vanlige produsenter av fiskestenger. 

NT11 #4 9' - 4 pcs 

Firer’n er en meget allsidig tørrfluestang som også passer for det mest delikate fisket med tynne fortommer og små fluer. Aksjonen i denne stangen er meget jevn, presis og er kompromissløs i sikker håndtering av stor fisk på lett oppsett.

Denne stangen er noe dypere enn de to andre modellene, likevel takler den raske temposkifter og er meget presis på alle kastelengder. Et suverent valg for tørrfluepuristen som fisker i alle typer vann og elver.

NT11 #5 9' - 4 pcs

Denne modellen er akkurat så allsidig som en femmerstang skal være. Den passer til et variert utvalg av fluestørrelser og fortoms tykkelser for fiske i både elv og vann. Denne stangen er litt strammere- og har en litt mer toppet aksjon sammenliknet med 4ern.

Aksjonen ligger mellom halv- og trekvart. Egenskaper som trengs for å håndtere større fisk og mer effektiv kjøring av disse. Spenstig, nøyaktig og presis stang for alle typer kasteteknikker. Nok følsomhet i de øvre deler til å være meget god på kort- og middels distanse. Styrke og rygg til å være kompromissløs på distanse.

NT11 #6 9' - 4 pcs 

NT11 906 skiller seg endel fra de to lettere modellene, og er en kraftigere stang med kortere slaglengde og enda raskere recovery.

Denne modellen er beregnet på deg som fisker på mer vindutsatte steder, både på fjellet og i større elver med streamere. For å passe optimalt til dette fisket har vi satt på et smekkert full-wells håndtak og en meget delikat fighting butt med flotte linjer.

Model

Lenght

Class

Weight

Parts

Handle/rings

Rec. head weight

NT11 Trout SH

9’

#4

69 g

4 pc

Half wells/Single leg

10-12 g / 155-185 gr.

NT11 Trout SH

9’

#5

71 g

4 pc

Half wells/Single leg

12-14 g / 185-215 gr.

NT11 Trout SH

9’

#6

79 g

4 pc

Full wells/Butt/Single leg

14-16 g / 215-245 gr.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.