0,00 kr
Forstørr bilde
Guideline Stoked 9,6 fot #7 m/Guideline Nova 79
Guideline Stoked 9,6 fot #7 m/Guideline Nova 79

Guideline Stoked 9,6 fot #7 m/Guideline Nova 79

Pris:
4 997,00 kr
4 199,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Er du ny for fluefiske og på utkikk etter ditt første flusett? Da kan dette være pakken for deg! 

Dette settet har vi satt sammen med tanke på nybegynneren, der du får enkelhet og ytelse til en hyggelig penge! Stangen er designet med en aksjon som gjør den lettkastet og tilgivelig om teknikken ikke helt sitter enda. I tillegg er stangen 4-delt og leveres med både trekk og tube, noe som gjør den praktisk å ha med seg på lengre turer. Kombinerer du dette med Guidelines nye NOVA-snelle har du en kanonpakke! Snellen er designet med tanke på miljøet i fokus, i tillegg til dette har den en jevn og fin gange med en brems til å temme den atlantiske villaksen. Snøret er kanskje noe av det viktigste og kan være helt avgjørende om du skal lykkes. 4-Cast er et velbalansert og lettkastet snøre som egner seg både for speykast og overhåndskast, som vil si at det kan brukes både der det er litt trangt om plassen men også på mer åpne områder langs elvebredden. 598

Om stangen:

Stoked har det siste innen material- og produksjonsteknologi. Det har gjort det mulig for oss å tilby stenger av en kvalitet man tidligere ikke har sett i dette prissegmentet! Når utviklingsfasen var over, var vi så imponert at vi rett og slett valgte å kalle dem det vi følte - Stoked (henrykt, overbegeistret). Et ekstra pluss er det at Stoked serien også har mange av de mer miljøvennlige komponentene som finnes i Elevation stengene.

Sammenliknet med Elevation har Stoked litt lavere modulus karbon 24T/30T/36T mot 36T/40T. I praksis betyr det at Stoked er mer lettkastet og mer tilgivende for kastefeil. Likevel er dette lette og responsive stenger med en aksjon og følelse som forbindes med langt dyrere fluestenger. Aksjonen er medium rask med en følsom og stabil tupp. Bøyningskurven er progressiv som gir deg god kontakt med hele klingen under alle typer kast.

Om snellen:

NOVA-fluesnellen har et imponerende utvalg av tekniske funksjoner. Snellen er laget av resirkulerte råmaterialsblokker, og er et aluminiumsvidunder forpliktet til bærekraft. Spesielt står det stolt som et engangsplastfritt produkt, med resirkulerte 600D snellefutteraler og emballasje. En fullstendig utvendig oppgradering av aluminiumskomponenter betyr en dedikasjon til økt kvalitet, ytelse og holdbarhet. De optimaliserte karbon-bremsesystemet er omhyggelig utformet for å levere brems som passer til formålet, skreddersydd for hver snellestørrelse.

Om snøret:

4Cast har fått sine egenskaper fra to av våre beste snører, Power Taper og Highwater.

Med en gang du kaster med snøret, kommer du til å kjenne hvordan den konsentrerte og samtidig velbalanserte vektfordelingen i klumpen spenner opp stanga og gir deg super snørekontroll. Snøret har også en forsterket slitedel for å tåle dobbelttrekk, som igjen taperer seg ned til den tynne skytelinen som gir deg lange kast og presise presentasjoner. 4CAST er et førstevalg når du ønsker deg et lettkastet allround flytesnøre.

Klumplengde i #7: 11,4m

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.